Ceylanpınar'da Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Ceylanpınar\'da Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Siirt'ten Adana'ya asker ziyaretine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın amcasının oğlu Mehmet Ali Aktay'ın kullandığı araç Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi.

27.12.2014 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'ten Adana'ya asker ziyaretine giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın amcasının oğlu Mehmet Ali Aktay'ın kullandığı araç Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi yakınlarında kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 56 yaşındaki sürücü Mehmet Ali ile 43 yaşındaki eşi Muazzez Aktay öldü, çiftin 17 yaşındaki oğlu Muhammet Hamza ise yaralandı.

Kaza, öğleden sonra Viranşehir-Ceylanpınar karayolunun 14'üncü kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay'ın amcasının oğlu olan Mehmet Ali Aktay beraberinde eşi Muazzez ve oğlu Muhammet Hamza Aktay'la birlikte Adana'da asker olan oğullarını ziyaret için yola çıktı. Ceylanpınar yakınlarında Mehmet Ali Aktay yönetimindeki 01 BZL 03 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Mehmet Ali Aktay olay yerinde, eşi Muazzez Aktay ise götürüldüğü Viranşehir Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan Muhammet Hamza Aktay ise Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Kazada yaşamını yitiren Aktay çiftinin cenazeleri otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Şanlıurfa'da bulunan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Adli Tıp Kurumu'na giderek Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ten kazaya ilişkin bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • as: böyle olsaydıda öyle olacaktı da filanda falan kısacası kader ve kazaya inn va3et doldu herks yolcu:) 0 0 Yanıtla

Advertisement