Ceylanpınar'da Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da Kutlu Doğum Programı

Ceylanpınar\'da Kutlu Doğum Programı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik bir program düzenlendi.

27.04.2015 22:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik bir program düzenlendi.

Ceylanpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Kutlu Doğum programı düzenlendi. Okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirilen program, okul öğrencilerinden Mahmut Arga'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akabinde Okul Müdürü Ahmet Bulut bir selamlama konuşması yaptı. İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği ilahilerin ardından bölgenin tanınmış alimlerinden Molla Abdullatif Ağar konuşma yaptı. Resullullah sevgisinin sadece sözde kalmaması, özde de yaşanması gerektirdiğini ifade eden Ağar, "Arı bal yapar, nereden beslenir. Tabi ki çiçeklerden. Peki Müslümanım diyen bir kul nereden beslenecek? O da hayatını Kur'ana ve sünnete uyduracak ki gönül rahatlığıyla elhamdulillah Müslümanım diyebilsin" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Kürtçe Mevlid-i Şerif'i okudular. Yeşil Kubbe Camii ilahi grubunun seslendirdiği ilahilerin ardından okul mescidine yaptığı katkılardan dolayı Ceylanpınar İmam Hatip Liseleri ve Mensupları Derneği (CEYİMDER) Başkanı Dr. Raif Korkmaz, Abdulbaki Özbek adına plaketini Sinan Damar'a verdi. Meslek dersleri öğretmeni Nevzat Kancı'nın okuduğu dua ile program sona erdi. Program sonrası konuklara ve öğrencilere irmik helvası ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement