Ceylanpınar'da Otantik Semt Pazarı Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da Otantik Semt Pazarı Çalışmaları Başladı

Ceylanpınar\'da Otantik Semt Pazarı Çalışmaları Başladı

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Özbek mahallesinde modern otantik semt pazarı projesinin çalışmalarının startı verildi.

25.05.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Özbek mahallesinde modern otantik semt pazarı projesinin çalışmalarının startı verildi.

Ceylanpınar ilçesine bağlı, Özbek Mahallesinde çalışmalarına başlanılan modern semt pazarı yapım çalışmaları kapsamında temel atma hazırlıkları sürüyor. Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde vaatleri arasında olan ve Özbek Mahalle sakinlerinin kanayan yarasına derman olan semt pazarı projesinin startını verdi. 3 bin 291 metrekare üzerine inşa edilerek pazar esnafı ile vatandaşları olumsuz hava şartlarına karşı koruyacak olan proje ile modern otantik semt pazarı oluşturulacak.

Öte yandan, ilçe Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri de gıda denetimlerine başladı. Vatandaşların Ramazan öncesi sağlıklı ve daha güvenli alışveriş yapabilmesi için Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler ilçede faaliyet yürüten fırınlarda gıda denetimi yaptı. Çalışanların temizliği, çalışma ortamının hijyeni ve ekmek gramajlarının kontrol edildiği denetimlerde eksikleri olan iş yerleri uyarıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, Ramazan öncesi gıda denetimlerine çıktıklarını ve denetimlerin süreceğini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da Otantik Semt Pazarı Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement