Ceylanpınar'da Pastanelere Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da Pastanelere Ramazan Denetimi

Ceylanpınar\'da Pastanelere Ramazan Denetimi

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar Belediyesi Ramazan ayının başlaması nedeniyle üretim yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı.

06.06.2016 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi Ramazan ayının başlaması nedeniyle üretim yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı.

Ceylanpınar Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta ekipleri denetimler kapsamında ilçede faaliyette bulunan pastahanelerde incelemelerde bulundu. Denetimlerde ürünlerin kalitesi, saklama koşulları, işçi ve iş yerinin hijyeni gibi durumlar incelendi. Denetimler hakkında bilgi veren Ceylanpınar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Servet Ekin, Ramazan ayının başlamasıyla beraber denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. Ramazan'da vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği pastahaneleri denetlediklerini ifade eden Ekin, "Denetimlerimizde daha çok ürünlerin kalitesine, güvenliği bakıyoruz. Ayrıca ortamın ve çalışanların hijyeni konusunda gerekli hassasiyeti gösteriyoruz" dedi. Yapılan denetimlerden memnun olduğunu ifade eden Pastahane işletmecisi Ferhan Aydın, "İş yerimde ürettiğim dondurma Sağlık Bakanlığının gıda imalatı tüzüğüne uygun bir şekilde üretilmektedir. Sağlık Bakanlığının ön gördüğü malzemeler ile hijyenik olarak ürettiğimiz dondurmalar ilçe halkı tarafından rağbet görüyor" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da Pastanelere Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement