Ceylanpınar'da 5 PKK'lı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar'da 5 PKK'lı Tutuklandı

Ceylanpınar\'da 5 PKK\'lı Tutuklandı

Ceylanpınar'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında YDG-H ilçe sorumlusunun da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

09.11.2015 11:29  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan aralarında YDG-H ilçe sorumlusunun da bulunduğu 5 kişi tutuklandı.

Ceylanpınar'da, geçen cuma günü polis tarafından PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda, YDG-H ilçe sorumlusu olduğu öne sürülen ve daha önce 2 polis memurunun şehit edildiği olaya ilişkin geçen 6 Kasım'da tutuklanan Hüseyin Aydın'ın ikiz kardeşi Hasan Aydın ile Aziz Dursun, Murat Kılıç, Mehmet Ortakçıer ve Orhan Bulut gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan bu sabah polisler tarafından düzenlenen operasyonda ise HDP Ceylanpınar İlçe yönetici Serdar F. ile babası Abdulkadir F. de gözaltına alındı. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar'da 5 PKK'lı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement