Ceylanpınar'da "Yılın En'leri" Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar'da "Yılın En'leri" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ceylanpınar\'da "Yılın En\'leri" Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, bir ilke imza atarak düzenlediği ödül töreninde 14 dalda ödül verdi.

21.06.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı, bir ilke imza atarak düzenlediği ödül töreninde 14 dalda ödül verdi.

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği tarafından ilk kez düzenlenen ödül törenine iş, siyaset, bürokrasi ve basın mensuplarından çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninde Ceylanpınar ve Şanlıurfa'da görev yapan başarılı gazeteciler ile bürokrat, iş adamı, eğitimci, sivil toplum örgütü, öğrenci, doktor, sporcu ve kurum yöneticileri ödüle layık görüldü. Ödül töreni Ceylanpınar Cumhuriyet Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Ceylanpınar'da yılın enleri ödül törenine Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Ceylanpınar TİGEM İdari Müdür Yardımcısı Hamdi Yücel, Hür Dava Partisi İlçe Başkanı Adnan Sağlam, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Turan, Devlet Hastanesi Müdürü Halise Cengiz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Zahide Tepedelen, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Aydın, Ceylanpınar tarihinde ilk kez gazetecilerin böylesine kapsamlı bir ödül töreni düzenlediğini belirterek, "Her konuda Türkiye'de öne çıkan Ceylanpınar'da gazetecilerin de bu alanda geri kalması mümkün değil. Ceylanpınar Gazeteciler Derneği olarak ilk kez düzenlenen ödül töreninde hatalarımız olabilir, bu hatalarımızı geleceğe taşımak istemiyoruz. Burada amacımız bürokrat, iş adamı, eğitimci, sağlıkçı, sivil toplum kuruluşları ve gazeteci meslektaşlarımızı gelecek yıllara adapte etmektir" dedi.

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı ödülünü Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'ye Dernek Başkanı Mehmet Sait Aydın, takdim ederken, Yılın Girişimci İş Adamı Ödülü İbrahim Halil Öcalan'a Dernek Başkan Yardımcısı Bilal Tepedelen, Yılın En Başarılı Gazetecisi Ödülü Gazete İpekyol Mustafa Arısüt'e Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Yılın En Fedakar Annesi Ödülü Meral Karaman'a Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Göllü, Yılın En Başarılı Eğitimcisi Ödülü Abdulbaki Özbek'e Ceylanpınar TİGEM Müdür Yardımcısı Hamdi Yücel, Yılın En Başarılı Öğrencisi Ödülü Mizgin Beken'e Belediye Sosyal İşler Müdürü Hidayet Dik, Yılın En Başarılı Sanatçısı Ödülü Şükran Aydoğan'a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Turan, Yılın En Başarılı Doktoru Ödülü Dr. Şerif Kurtuluş'a İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Yılın En Başarılı Sivil Toplum Kuruluşu Ödülü Muhacir-Der'e Ceylanpınar Devlet Hastanesi Müdürü Halise Cengiz, Yılın En Başarılı Kurum Müdürü Ödülü Ramazan Beşkat'a Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kuş, Yılın En Başarılı Spor Kulübü Ödülü Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Sağ, Onur Ödülü Gazeteci Ekrem Arslan'a Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kaynak ve Unutulmayanlar Ödülü ise Suriye savaşından dolayı hayatını kaybedenlerin ailelerine Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi tarafından takdim edildi.

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu tarafından bu yıl ilki düzenlenen 'Yılın En'leri' ödül gecesi, müzik dinletisiyle sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar'da 'Yılın En'leri' Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement