Ceylanpınar Halkı Tapuları Ücretsiz İstiyor - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınar Halkı Tapuları Ücretsiz İstiyor

Ceylanpınar Halkı Tapuları Ücretsiz İstiyor

Ceylanpınar'da temaslarını sürdüren BTP MKYK üyesi ve Şanlıurfa BTP il başkanından oluşan bir heyet, Ceylanpınar'da çeşitli incelemelerde bulundu.

01.02.2015 21:39  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar ilçesinde temaslarını sürdüren Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) MKYK üyesi ve Şanlıurfa BTP il başkanından oluşan bir heyet, Ceylanpınar'da çeşitli incelemelerde bulundu.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Şanlıurfa İl Başkanı ve partinin MKYK üyesi Muzaffer Yağmur, BTP Ceylanpınar İlçe Başkanı Orhan Kuş ve BTP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Nadir Aykaç'tan oluşan heyet, ilçe esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. İlçenin tapusuz olduğu ve tapuların belirli bir ücret karşılığında verileceği yönünde esnafın şikayetini yakından takip ettiklerini ifade eden Yağmur, "Herhalde ülkemizin tek tapusuz ilçesi Ceylanpınar olmalı. İlçe halkına tapu verilmeden önce bu halk yıllarca Maliye'ye işgaliye adı altında paralar vermiş. Verilen bu paralarla şimdiye kadar onlarca tapu alınabilirdi. Hükümetin vatandaşa tapuları ücretsiz vermesi gerekmektedir. Tapuyu ücretsiz almak tüm Ceylanpınar halkının hakkıdır" dedi. İlçedeki temaslarını tamamlayan partililer, Ceylanpınar ilçesini kısa bir süre sonra daha kapsamlı ziyaret edeceklerini ifade ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınar Halkı Tapuları Ücretsiz İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement