Ceylanpınar Kaymakamı Karatepe'den Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Kaymakamı Karatepe'den Şehit Ailesine Ziyaret

Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Ümit Yolcu'nun Ceylanpınar'da yaşayan ağabeyi Bahattin Yolcu'yu ziyaret etti.

04.08.2016 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul'da şehit olan Ümit Yolcu'nun Ceylanpınar'da yaşayan ağabeyi Bahattin Yolcu'yu ziyaret etti.

Kaymakam Karatepe, beraberindeki Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Ahmet Uzun, Belediye Başkanı Menderes Atilla ve İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ile FETÖ'nün darbe girişimi sırasında İstanbul Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şubesi önünde tanklara karşı direnirken şehit olan Ümit Yolcu'nun ağabeyi Yolcu'ya taziye ziyaretinde bulundu.

Başsağlığı dileğinde bulunan Karatepe, Ümit Yolcu ve onun gibi şehitlerin hiç bir zaman unutulmayacağını belirterek, "Şehit Ümit, o iblislerin karşısında, o Ebu Cehillerin karşısında dimdik durdu. Ne büyük bir yürek, ne büyük bir vefa. Bu milletimizin imanını hiç bir şey boğamayacak. Ne mutlu size ki, siz o şehidin ağabeyisiniz." dedi.

Şehidin ağabeyi Bahattin Yolcu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "O hem bizim hem de bu vatanın bir şehididir. Onun şehadeti bizi teselli etmektedir. O ülkesi için canını verdi. Allah bizleri onun şefaatinden mahrum etmesin." diye konuştu.

Ziyarette İlçe Müftüsü Üsame Anlağan tarafından Kur'an'ı Kerim okunarak dua edildi.

Kaymakam Karatepe, ziyaret sonunda şehidin ağabeyine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Kaymakamı Karatepe'den Şehit Ailesine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement