Ceylanpınar Kırsalında Hedef; 99 Kilometre Yol Yapmak - Son Dakika
Güncel

Ceylanpınar Kırsalında Hedef; 99 Kilometre Yol Yapmak

Ceylanpınar Kırsalında Hedef; 99 Kilometre Yol Yapmak

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsalda ilk etapta toplam 90 kilometrelik yol yapmayı hedefliyor.

03.07.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal Mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyesi bünyesi altında 99 kilometrelik yol yapım çalışması, Boncuklu (Mecburiye) Mahallesi'nde devam etti.

Bölgede stabilize yol çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Ceylanpınar Belediyesinin beraber yürüttüğü stabilize yol yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılabilmesi için iş makinelerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. Stabilize çalışmalarımız bittikten sonra tüm merkez dışı mahallerimiz asfaltlanıp rahatlık sağlanacaktır. Diğer merkez dışı Mahallelerde de yolların hızlı bir şekilde stabilize çalışmasını yapıyoruz. Büyükşehir koordinatörümüz Mahmut Boz, yapılan çalışmaları her gün yerinde inceliyor. Bizlerde vakit buldukça yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Merkez dışı Mahallelerde gezip, Çalışmaların aralıksız bir şekilde bitmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ceylanpınar Kırsalında Hedef; 99 Kilometre Yol Yapmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement