Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım Salihli'de - Son Dakika
Yerel

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım Salihli'de

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım Salihli C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda incelemelerde bulundu.

26.09.2014 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım Salihli C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda incelemelerde bulundu.

Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz'dan infaz kurumu hakkında bilgi alan Yıldırım, Durasıllı Mahallesi'nde inşaatı devam eden T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun kısa sürede hizmete gireceğini bildirdi.

Yıldırım, cezaevlerinin hassas yerler olduğunu, en alt kademesindeki bir memurun bile yapacağı hatanın telafisinin zor olduğunu belirterek bu nedenle herkesin özveri ile çalışması gerektiğini söyledi.

Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, daha sonra Genel Müdür Yardımcısı Ali Yıldız, İş Yurtları Kurumu Daire Başkanı Vehbi Kadri Kamer, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Yavuz'dan C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ömer Ateş ile T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda incelemelerde bulundu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Yıldırım Salihli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement