Cezaevi Firarisi Burdur'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi Burdur'da Yakalandı

Cezaevi Firarisi Burdur\'da Yakalandı

Antalya Açık Cezaevi’nde hırsızlık suçundan hükümlüyken firar eden F.T., olaydan 4 gün sonra Burdur’un Altınyayla ilçesindeki Çatak köyünde yakalandı.

21.01.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Açık Cezaevi'nde hırsızlık suçundan hükümlüyken firar eden F.T., olaydan 4 gün sonra Burdur'un Altınyayla ilçesindeki Çatak köyünde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, firar olayı 15 Ocak Cuma günü meydana geldi. Antalya Açık Cezaevi'nde 'Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık' suçundan, hakkında 2 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan F.T., kaçtığı günden 4 gün sonra jandarma ekipleri tarafından Burdur'un Altınyayla ilçesinde yakalandı. Burdur'un Gölhisar ilçesindeki adli makamlara sevk edilen firarinin, Gölhisar Kapalı Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı'nca yapılan açıklamada, "Sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine 24 saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir" denildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi Burdur'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement