Cezaevi Firarisi Suç Makinesi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Firarisi Suç Makinesi Yakalandı

Cezaevi Firarisi Suç Makinesi Yakalandı

İzmir'de polis, Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 6 ay önce kaçıp 14 kişiyi, değerinden çok daha fazla fiyata fotoğraf makinesi satarak dolandırdığı ileri sürülen 40 yaşındaki M.G.'yi yakaladı.

22.04.2014 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de polis, Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 6 ay önce kaçıp 14 kişiyi, değerinden çok daha fazla fiyata fotoğraf makinesi satarak dolandırdığı ileri sürülen 40 yaşındaki M.G.'yi yakaladı. Adliyeye sevk edilen M.G.'nin dolandırıcılıktan 27 ayrı suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bazı yaşlı kişilerin, ATM'den para çektikten sonra yanlarına gelen iki kişiden, değerinden çok daha fazla fiyata fotoğraf makinesi satın aldıklarını ve dolandırıldıklarını iddia etmesi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen polis, benzer şekilde 14 kişinin dolandırıldığını belirledi. ATM'lerdeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, iki zanlıdan M.G.'nin yaklaşık 6 ay önce yine dolandırıcılık suçundan hapis yattığı Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar ettiğini saptadı. M.G. ile suç ortağının eşkal bilgileri, kentte görev yapan diğer birimlerle paylaşıldı. M.G.'nin bulunabileceği adresleri belirleyen polis, Buca İlçesi'ndeki bir evde zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan M.G. hakkında dolandırıcılık suçundan 27 kaydın bulunduğu ortaya çıktı. M.G. işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Kimliği tespit edilen diğer zanlının yakalanması için de çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Firarisi Suç Makinesi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement