Cezaevi Müdürünün Katil Zanlıları Halen Yakalanamadı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Müdürünün Katil Zanlıları Halen Yakalanamadı

İzmit Solaklar Sapağı mevkiinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’e düzenlenen suikastın ardından geçen 5 günlük zamanda olayın failleri hala yakalanamadı.

21.06.2015 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Solaklar Sapağı mevkiinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'e düzenlenen suikastın ardından geçen 5 günlük zamanda olayın failleri hala yakalanamadı.

Kandıra 1 Nolu F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk (50), geçtiğimiz günlerde İzmit Yeşilova mevkiinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti. Görev şehidi olan İsmet Aktürk'ün cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'da toprağa verildi. Olaydan bir gün sonra İzmit Çayıköy mevkiinde tarlasına inen bir vatandaş, suikastta kullanılan aracı park halinde bulmuştu. Ağaçların altına gizlenen araçta yapılan incelemelerin ardından araç detaylı bir şekilde inceleme yapılmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Otoparkı'na götürüldü.

Yapılan incelemelerde araç üstündeki plakanın sahte olduğu ve aracın çalıntı olduğu tespit edildi. TEM otoyolunu kullanarak İstanbul'dan gelen ve Kandıra gişelerini kullanarak TEM otoyolundan çıktıktan sonra kentte bir süre tur atan otomobilin, suikasttan önce 45 dakika boyunca Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk'ün içinde bulunduğu aracı beklediği öğrenildi. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir ekip kuruldu. Asayiş, Terörle Mücadele, İstihbarat, Muhabere, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Olay Yeri İnceleme Şube müdürlüklerinin ekiplerinden oluşan özel ekibe Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de destek veriyor. Ekipler olayın bir an önce aydınlatılabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Müdürünün Katil Zanlıları Halen Yakalanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement