Cezaevi Önüne Park Ettiği Otomobili Çalındı - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Önüne Park Ettiği Otomobili Çalındı

Cezaevi Önüne Park Ettiği Otomobili Çalındı

MERSİN'in Silifke İlçesi M TİPİ Kapalı ve Açık Cezaevi'nde tutuklu bulunan polis memuru eşini ziyarete giden 2 çocuk annesi Sonay Kozanoğlu'nun, cezaevi önüne park ettiği otomobili çalındı.

20.09.2016 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MERSİN'in Silifke İlçesi M TİPİ Kapalı ve Açık Cezaevi'nde tutuklu bulunan polis memuru eşini ziyarete giden 2 çocuk annesi Sonay Kozanoğlu'nun, cezaevi önüne park ettiği otomobili çalındı. Aracıyla birlikte içinde 5 bin TL bulunan çantası ve kimliklerinin de çalındığını belirten genç kadın, polise giderek şikayetçi oldu.

Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ-PDY) soruşturması kapsamında Adana'da açığa alınıp tutuklanan polis memuru eşi Halil Kozanoğlu'nu ziyaret için oturduğu Adana'nın Kozan İlçesi'nden ailesiyle yola çıkan 30 yaşındaki Sonay Kozanoğlu, Silifke M Tipi Kapalı Cezaevi'ne geldi. 01 D 8039 plakalı otomobili cezaevinin önüne park eden Kazonoğlu, ailesiyle eşini ziyaret etti. Sonay Kozanoğlu çıkışta otomobilinin yerinde olmadığını görünce olayı polise bildirdi. Kimliği belirlenemeyen 2 kişi tarafından çalındığı belirlenen otomobildeki çantasında 5 bin lira ve kimlikleri olduğunu belirten genç kadın aracının bulunmasını istedi.

CEZAEVİNİN KAMERALARI ÇALIŞMIYORMUŞ

Cezaevinin dışındaki güvenlik kameralarından araçlarını çalan kişi ya da kişileri tespit etmek istediklerini, ancak cezaevi görevlilerinin kendilerine kameraların çalışmadığını söylediklerini iddia eden Sonay Kozanoğlu şöyle dedi:

"Burada bir kamera yok mu, içeri girerken herkesi arıyorlar ama dışarıda otomobilleri gösteren bir kamera yok. Şu anda her şeyimiz gitti. Yaklaşık 5 bin TL, ziynet eşyaları ve telefonum araçtaki çantadaydı.  Şimdi ben ne yapacağım, araçla birlikte paramız da çalındı, bir sürü borç beni bekliyor."

Cezaevinde tutuklu bulunan polis memurunun annesi Halime Kozanoğlu ise, "Suçlular bulunsun cezasını çeksin, ancak biz mağdur olduk. Gidecek ne arabamız var ne paramız var, çocuklar burada perişan oldular" diye konuştu.

Polisin, hırsızlık olayı ile ilgili soruşturması devam ediyor.

- Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevi Önüne Park Ettiği Otomobili Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement