Cezaevi Tiyatro Grubu Sahneledi, Eserin Yazarı İzledi - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Tiyatro Grubu Sahneledi, Eserin Yazarı İzledi

Salihli C Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki cezaevi personeli ve hükümlülerin oluşturduğu tiyatro topluluğu "Komşu köyün delisi" adlı oyunu sahneledi Oyunu, eserin yazarı Üstün Dökmen de izledi.

24.06.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli C Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda cezaevi personeli ve hükümlüler tarafından tarafından "Komşu Köyün Delisi" adlı tiyatro oyununu sahnelendi.

Salihli C Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Salihli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, tutuklu ve hükümlülerin moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmak adına projeleri hayata geçirdiklerini bildirdi. Projeler kapsamında cezaevindeki personel ve hükümlülerin tiyatro topluluğu oluşturduğunu, üzerinde çalıştıkları Üstün Dökmen'in "Komşu Köyün Delisi" eserini sahneleyeceklerini kaydeden Yavuz, "Sizler için bu tür etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek. Hükümlü olabilirsiniz ama her şeyden önce devletin bize emanetlerisiniz" dedi.

Tiyatro gösterisini oyunun yazarı Üstün Dökmen ile Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Manisa Barosu Başkanı Zeynel Balkız, cezaevinde kalan hükümlü ve tutuklular izledi.

Dökmen oyunun sonunda, rol alanları tek tek kutladı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cezaevi Tiyatro Grubu Sahneledi, Eserin Yazarı İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement