Cezaevinden İzinli Çıkan Kişiyi Öldüren 3 Sanığa Ceza Yağdı - Son Dakika
Güncel

Cezaevinden İzinli Çıkan Kişiyi Öldüren 3 Sanığa Ceza Yağdı

Cezaevinden İzinli Çıkan Kişiyi Öldüren 3 Sanığa Ceza Yağdı

Samsun'da 28 yaşındaki Ahmet Göcek'i tabacayla öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 29 yaşındaki Erdi Kün 26 yıl 8 ay, 20 yaşındaki Emre Kıran da 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

05.04.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 28 yaşındaki Ahmet Göcek'i tabacayla öldürdükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 29 yaşındaki Erdi Kün 26 yıl 8 ay, 20 yaşındaki Emre Kıran da 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz yargılanan 18 yaşındaki O.A. ise 10 ay hapse mahkum oldu.

Olay geçen yıl Nisan ayında Samsun'un İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Süleymaniye Caddesi'nde meydana geldi. Bafra İlçesi Yarıaçık Cezaevi'nden izinli çıkan Ahmet Göcek, başından vurularak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Göcek'e ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Erdi Kün ile olaya karışan arkadaşları Emre Kıran ve O.A.'yı gözaltına alındı. Kün ile Kıran, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, O.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

CEZA YAĞDI

Bugün Samsun 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Kasten adam öldürmek' suçundan  ömürboyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Erdi Kün ile Emre Kıran, karar duruşmasında hazır bulundu.

Erdi Kün ve Emre Kıran'ın son savunmalarının ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Erdi Kün kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl, ruhsatsız tabancadan 1 yıl 8 ay olmak üzere 26 yıl 8 ay, Emre Kıran da kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Tutuksuz sanık O.A. ise suçluyu kayırmak suçundan 10 ay hapse mahkum edildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevinden İzinli Çıkan Kişiyi Öldüren 3 Sanığa Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement