Cezaevinden Kaçan Firari Patates Tarlasında Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cezaevinden Kaçan Firari Patates Tarlasında Yakalandı

Cezaevinden Kaçan Firari Patates Tarlasında Yakalandı

Bolu’da T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarının duvarından atlayarak kaçan bir tutuklu, 15 dakika sonra patates tarlasında yakalanarak yeniden cezaevine gönderildi.

05.02.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da T Tipi Açık ve Kapalı Ceza İnfaz Kurumlarının duvarından atlayarak kaçan bir tutuklu, 15 dakika sonra patates tarlasında yakalanarak yeniden cezaevine gönderildi.

Olay, saat 13.15 sıralarında Kuruçay mevkisinde bulunan Bolu T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, suçu açıklanmayan ve cezaevinin açık bölümde yatan E.K., kimseye görünmeden cezaevinin duvarından atlayarak kaçtı. Cezaevi görevlilerinin emniyet güçlerine haber vermesiyle hemen polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Geniş çaplı arama başlatan ekipler, şahsı 15 dakika sonra patates tarlasında kaçarken yakaladı. Polis aracına alınan E.K., daha sonra yeniden cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cezaevinden Kaçan Firari Patates Tarlasında Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement