Cezasını Cami Temizleyerek Çekiyor - Son Dakika
Güncel

Cezasını Cami Temizleyerek Çekiyor

Cezasını Cami Temizleyerek Çekiyor

Kocaeli'nde, adam yaralamak suçundan 2,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Oktay Basar'a, denetimli serbestlik uygulaması kapsamında cami temizleme görevi verildi

10.02.2015 10:17  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, adam yaralamak suçundan 2,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Oktay Basar (45), cezasını denetimli serbestlik uygulaması kapsamında cami temizleyerek çekiyor.

Basar, Karabali Camisi'ni haftanın 5 günü temizlediğini belirtti.Hafta sonu çalışmadığını vurgulayan Basar, şunları söyledi:

"Camide göreve başladığım günden itibaren çok mutluyum. 5 vakit namazıma başladım ve Kur'an-ı Kerim öğreniyorum. Karamürsel Müftülüğü İlahi Korosu'nda da yer aldım. Haftanın 5 günü cami temizleme işi verildi ama ben her gün camiye geliyorum. Hem dışarıdayım, hem de camiyi temizleyerek güzel iş yapıyorum."

Basar, sabah namazını kıldıktan sonra camiyi süpürdüğünü, camları sildiğini ve kütüphanedeki kitapları düzenlediğini kaydetti.

Daha sonra bahçeyi temizlediğini ve ektiği çiçekleri suladığını bildiren Basar, "Ben çok memnunum, umarım cami cemaati de memnundur. Bu yasa sayesinde, devletimize ve milletimize hizmet yapıyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cezasını Cami Temizleyerek Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement