Chedjou: Prandelli'nin Sevinç Çığlıkları Beni Şaşırttı - Son Dakika
Spor

Chedjou: Prandelli'nin Sevinç Çığlıkları Beni Şaşırttı

Chedjou: Prandelli\'nin Sevinç Çığlıkları Beni Şaşırttı

Galatasaraylı Chedjou, Anderlecht maçından sonra "Prandelli'nin çığlıkları beni şaşırttı. Ben kişisel olarak mutlu değilim, bu maçtan 3 puan almak zorundaydık." dedi.

19.09.2014 12:30  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli'nin soyunma odasında Anderlecht'ten alınan bir puana sevinmesi ve soyunma odasında oyuncularını kutlaması Aurelien Chedjou'yu şok etmiş.

"HOCANIN SEVİNÇ ÇIĞLIKLARI ATMASI BENİ ŞAŞIRTTI"

Camfoot'a konuşan Kamerunlu oyuncu, "Biz sevinebiliriz çünkü evimizde yenilmedik. Ama bu asla iyi değil. Geçen sezon Real'den beraberlik aldığımızda sevinebilirdik. Bunu açıklayabilirim ama Anderlecht bu. Onlardan alınan beraberliğe sevinmek... bu seviyede takımlar zorlu kabul ediyorum ama hocanın soyunma odasında sevinç çığlıkları atması beni şaşırttı. Kişisel olarak ben hiç mutlu değilim. Tamam kabul ediyorum 1, 0'dan her zaman büyüktür ama bu maçta 3 puan almak zorundaydık" dedi.

"TARAFTARIMIZLA EL ELE VERMELİ, İŞE DÖNMELİYİZ"

Arsenal ve Dortmund'un grubun favorisi olduğunu bildiklerini hatırlatan Chedjou, "Geçen sezonda da Real Madrid ile Juventus favoriydi ama biz Juventus'un üzerine çıkmayı başarmıştık. Biz yeniden takım olmalı, taraftarımızla birlikte el ele vermeli ve işe dönmeliyiz. Aynı şeyi başarmak için yola çıkmalıyız" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Chedjou: Prandelli'nin Sevinç Çığlıkları Beni Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement