Yıldız Erkekler Şampiyonası Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Yıldız Erkekler Şampiyonası Devam Ediyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının koruması altındaki sporcuların katıldığı ÇHGM 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası, müsabakalarla devam ediyor.

10.09.2014 18:49  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının koruması altındaki sporcuların katıldığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü (ÇHGM) 5. Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Şampiyonası, müsabakalarla devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) işbirliğiyle düzenlenen programda, güreşçiler, Mimar Sinan Spor Salonunda rakiplerinin sırtını yere getirmek için mücadele ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş, spor salonunda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, güreşleri çok sayıda TGF üyesi ve vatandaşın takip ettiğini söyledi.

Koruma ve bakım altındaki çocukların boş vakitlerini sporla geçirmelerini sağlamak için çaba harcadıklarını belirten Özbaş, "Çocukların psiko-sosyal gelişimlerine destek olmak için çalışmalar yapıyoruz. Sadece kendi bulundukları ilde değil, farklı illerdeki arkadaşlarını tanımaları, gittikleri illerin tarihsel ve kültürel yapılarını görmeleri açısından bu tür etkinlikler önemli" diye konuştu.

Özbaş, müsabakaların 21 ilden 188 sporcunun katılımıyla devam ettiğini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak ise Edirne'de güreşin gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin de Edirne'de yapıldığını anımsatan Ocak, gençleri iyi alışkanlıklara yöneltmek için projeler hazırladıklarını kaydetti.

Yıldız Erkekler Şampiyonası Devam Ediyor
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yıldız Erkekler Şampiyonası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement