Chicago Heykel Objeleri ve Fonksiyonel Sanat Eserleri Fuarı - Son Dakika
Kültür Sanat

Chicago Heykel Objeleri ve Fonksiyonel Sanat Eserleri Fuarı

ABD’nin gözde sanat organizasyonlarından olan fuarda, 7 Türk sanatçının eserleri Amerikalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

28.10.2014 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin en gözde sanat organizasyonlarından biri olan Chicago Heykel Objeleri ve Fonksiyonel Sanat Eserleri Fuarı'nda (SOFA Chicago) bu yıl 7 Türk sanatçının eserleri Amerikalı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Chicago'da 7-9 Kasım tarihlerinde bu yıl 21'incisi düzenlenecek uluslararası fuarda, Türk sanatçıların katılımını Armaggan Art & Design Gallery ve Türk Kültür Vakfı sağlayacak. Festivale katılacak İpek Altunmaral, Gül Delemen, Meral Değer, İpek Kotan, Çetin Pireci, Tan Taşpolatoğlu ve Canan Ustaoğlu eserlerini sanatseverlerin ilgisine sunacak.

Dünyanın önde gelen çağdaş sanat ve tasarım fuarlarından biri olarak dikkati çeken SOFA Chicago, her yıl onbinlerce koleksiyoner ve sanatsever tarafından ziyaret ediliyor. Dünya çapında üne sahip onlarca galerinin katılacağı fuarda heykelden tasarıma, mücevherden dekoratif sanatlara, geniş yelpazede çağdaş, üç boyutlu ve fonksiyonel eserler sergileniyor. - Washington DC

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Chicago Heykel Objeleri ve Fonksiyonel Sanat Eserleri Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement