Chıkhura Sachkhere - Bursaspor Maçı Notları - Son Dakika
Güncel

Chıkhura Sachkhere - Bursaspor Maçı Notları

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımıyla karşı karşıya geldi.

24.07.2014 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımıyla karşı karşıya geldi.

KARABULUT KADROYA ALINMADI

Bursasporlu Aydın Karabulut isminin UEFA'ya bildirilen maç listesinde olmasına karşın rövanş mücadelesinde forma giyemedi. Tecrübeli futbolcunun dizinde ağrı oluştuğu ve bu nedenle karşılaşma öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kadrodan çıkartıldığı belirtildi. Aydın'la birlikte Tiflis'e götürülen Ertuğrul Ersoy da kadroda yer bulamayan futbolcular arasında yer aldı.

ENES FORVETTE ÇIKTI

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Belluschi ve Fernandao'nun yokluğunda kadroda değişikliğe gitti. Ecrübeli teknik adam Traore'yi Arjantinli futbolcunun yerine görevlendirdi. Fernandao'nun yerinde ise Enes Ünal forma giydi. Aydın Karabulut'un yerine Ferhat ilk 11'de başlarken Şamil de kendisine kadroda yer buldu.

YUNANİSTAN BAYRAĞI AÇTILAR

Bursaspor taraftarı pankartların yanı sıra tribüne Türk Bayrağı ile Azerbaycan Bayrağını da astı. Gürcü taraftarlar da kendi oturdukları bölümde Yunanistan bayrağını salladı. Maçlarını Mikheil Meskhi Stadı'nda oynayan Chikhura'da ev sahibi takımın taraftarları mücadeleye büyük ilgi gösterdi. Lig maçlarını ortalama 100-150 taraftar önünde oynadığı belirtilen Chikhuralı futbolcular ilk kez bu kadar taraftar önünde mücadele etti. Gürcü gazeteciler yaptıkları yorumlarda "İlk kez böyle bir durumla karşı karşıya kaldık" ifadelerini kullandı.

ALTEPE'DEN DESTEK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursasporlu futbolculara sürpriz yaptı. Geçen yıl Vojvodina maçını Sırbistan'da izleyen Altepe bu sezon da Gürcistan'a giderek Tiflis'te takımı yalnız bırakmadı.

BURSASPOR TARAFTARI TİFLİS'E AKIN ETTİ

Bursasporlu taraftarlar 30 saat süren yolculuğun ardından Tiflis'te tribündeki yerini aldı. Yeşil Beyazlılar 90 dakika boyunca susmadan takımlarını destekledi. Maçtan iki gün önce yola çıkan Bursaspor taraftarı karşılaşmanın başlamasına saatler kala Tiflis'e ulaştı. Taraftarlar gün boyu da Tiflis sokaklarını 'Bursaspor' tezahüratlarıyla inletti. Karşılaşma öncesi Mikheil Meskhi Stadyumu önünde toplanan Bursasporlu taraftarların Gürcistan taraftarlarıyla karşılaşmaması için polis yoğun güvenlik önlemi aldı. - Tiflis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Chıkhura Sachkhere - Bursaspor Maçı Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız
    23:35 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler: Terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Kazandığımız başarıları daha geliştirmek ve nihayetinde terör belasını tamamen ortadan kaldırmak için kararlıyız. Kahraman Mehmetçiğin yürüttüğü operasyonlar, teröristlerin bu coğrafyadan tamamen yok olması için aralıksız sürecek.

  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır
    23:27 Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yücel Mollaismailoğlu: Cumhur İttifakı'nın Desteklendiği Açıklanmalıdır

    Yücel Mollaismailoğlu, Milli Görüş'ün geleceği için Cumhur İttifakı'nda yer almanın önemine vurgu yaparak, destek çağrısı yaptı. Ayrıca, Türkiye'nin milli savunma sanayisi alanında kaydettiği gelişmeleri ve partilerinin tutarlılığını vurguladı.

  • Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi
    23:25 Mersin Devlet Opera ve Balesi, 'Evita Müzikali'ni prömiyerini gerçekleştirdi

    Mersin Devlet Opera ve Balesi, Tim Rice'ın librettosunu yazdığı, Andrew Lloyd Webber'in müzikleri ile hazırlanan 'Evita Müzikali'nin prömiyerini Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi. Müzikalin rejisörlüğünü Caner Akın üstlenirken, orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen ve Orkhan Hashimov yaptı. Eserde dekor tasarımı Özlem Topuz, kostüm tasarımı Olcay Engin Kaymaz ve koreograf tasarımı Emre Karaca imzası taşıyor. Müzikalde, eski Arjantin devlet başkanlarından Juan Peron'un eşi Eva Peron'un hayatı anlatıldı. Prömiyere, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşundur
    23:24 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşundur

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşunun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşun olduğunu belirterek, "Bundan sonraki hakim ve savcılarımız, yargı mensuplarımız şehidimizin emanetine sahip çıkma noktasında hep beraber mücadelemizi...

  • Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu
    23:24 Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu

    Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar, inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. İsmail Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

  • Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    23:23 Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Cemal Sönmez (62) idaresindeki motosiklet ile Kadir K. (29) yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.


Advertisement