CHP Adana İl Başkanı Barut'tan Yüreğir Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Adana İl Başkanı Barut'tan Yüreğir Ziraat Odası'na Ziyaret

CHP Adana İl Başkanı Barut\'tan Yüreğir Ziraat Odası\'na Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, beraberindeki heyetle Adana’nın Yüreğir İlçesi Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

24.05.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, beraberindeki heyetle Adana'nın Yüreğir İlçesi Ziraat Odası'nı ziyaret etti. Barut ziyareti sırasında Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan'dan Yüreğir çiftçisinin sorunları ve beklentileri konusunda bilgi aldı.

CHP İl Başkanı'nı Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Başkan Vekili Sefa Geylani Yönetim Kurulu Üyesi Musa Kılıç ve Ziraat Mühendisleri karşıladı. Göreve geldiklerinden bu yana yaptıkları çalışmaları özetleyen Mehmet Akın Doğan, "Amacımız Yüreğir çiftçisinin yıllardır çözüm bekleyen sorunları çözüm bulma yönünde çalışmalar yapmak. Tüm çalışmalarımız Türkiye'de örnek ve çiftçi sorunlarının çözümünde öncülük eden bir ziraat odası olma yönündedir. "dedi.

Türkiye'nin en büyük üretici kuruluşlarından olan Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan üretim de yaşanan sorunları CHP İl Başkanı Ayhan Barut'a aktarırken oda içerisinde bulunan bozuk olan yola parke taş döşenmesini ricasında bulundu. CHP İl Başkanı Ayhan Barut'ta bu ricayı kırmayarak Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan bu konu da destek olmasını isteyeceklerini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adana İl Başkanı Barut'tan Yüreğir Ziraat Odası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement