CHP Adayı Uysal Kaleiçi Projelerini Anlattı - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Uysal Kaleiçi Projelerini Anlattı

CHP Adayı Uysal Kaleiçi Projelerini Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Kaleiçi’ne özel projelerini vatandaşlarla paylaştı.

22.03.2014 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Kaleiçi'ne özel projelerini vatandaşlarla paylaştı.

Uysal, "Kaleiçi Tarihi Mirası Dünya ile Buluşuyor" çerçevesinde yapılacakları anlatırken, Kaleiçi ortak yönetim modeli ile Kaleiçi'ni turizm anlamında hak ettiği noktaya ulaştırmayı amaçladığını söyledi. Uysal, "Kaleiçi'ni Haşim İşcan Mahallesi ve Balbey Mahallesi ile bütün halinde düşünüyoruz. Haşim İşcan ve Balbey'de yapılacak yeni planlarla kentini kalbini canlandırmak en büyük projemizdir. Yıllardır sorun olan Kaleiçi meselesini tarafların da görüşünü alarak ortak yönetim modelini hayata geçirerek çözeceğiz" dedi.

Dünyada bireysel seyahat eden bir kitle olduğuna vurgu yapan CHP'li Uysal,"Seyahat acenteleri ile işbirliği içinde olacak bir merkez ve ekip kurarak internet kanalıyla seyahat eden bu kitleye ulaşarak Kaleiçi'ni tanıtacağız. Bölgenin projelerle canlanmasıyla birlikte turizm trafiği de artacaktır" diye konuştu.

Uysal, "Kaleiçi Tarihi Mirası Dünya ile Buluşuyor" başlığı altında "Kaleiçi Ortak Yönetim Modeli", "Kaleiçi Tanıtım Hizmet Portalı", Festival Alanı Kaleiçi"," Kaleiçi Sanat Sokağı", "Kaleiçi Zeka Olimpiyatları", "Kaleiçi Geleneksel Lezzetler ve Kültür Şenliği", "Kaleiçi Mutfak Sanatları Merkezi" ile Kaleiçi'nin ticaret ve turizm hayatına hareket ve farkındalık sağlayacak projeler hazırladıklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Uysal Kaleiçi Projelerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement