CHP Adayı Yörük Pamukyazı'da Müjdeyi Verdi: 'İmar Sorunu Kalmayacak' - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Yörük Pamukyazı'da Müjdeyi Verdi: 'İmar Sorunu Kalmayacak'

CHP Adayı Yörük Pamukyazı\'da Müjdeyi Verdi: \'İmar Sorunu Kalmayacak\'

Torbalı’ya bağlı Pamukyazı’da uzun süreden beridir yaşanan imar sorununa çözüm Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük’ten geldi.

25.02.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı'ya bağlı Pamukyazı'da uzun süreden beridir yaşanan imar sorununa çözüm Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük'ten geldi. Konuyla ilgili yoğun bir çalışma yapan ve bunu Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşıyan Ufuk Yörük, en geç önümüzdeki ay bu sorunun meclisten geçeceği müjdesini vererek, çözüm bekleyen yüzlerce vatandaşa umut ışığı oldu. Yörük haftasonu gittiği Eğerci ve Pamukyazı'da yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Eğerci köyünde yaşları 7-12 arasında değişen çocuklar, Ufuk Yörük'ten çim saha istedi. Yörük bu talebe de olumlu yanıt vererek, "Uygun bir yer bulun, gerekli çalışmalara hemen başlayalım" dedi.

UYGUR, "BİZLERE SAHİP ÇIKTIĞINIZ GİBİ UFUK YÖRÜK'E DE SAHİP ÇIKACAĞINIZA İNANIYORUM"

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük'ün haftasonu ilk durağı Eğerci köyü oldu. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP heyetinde ilk sözü İlçe Başkanı Faruk Akpınar aldı, "Ufuk Yörük'ü önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum" dedi. Akpınar'ın ardından mikrofonu Belediye Başkanı İsmail Uygur alarak yaşadığı süreci anlattı. Kendisine yapılan haksızlıkları anlatan Başkan Uygur, son olarak da, "Bugüne kadar bizlere sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile 2 dönem belediye başkanı olma onurunu yaşadım. Allah sizlerden razı olsun. Bizlere sahip çıktığınız gibi Ufuk Yörük arkadaşımıza da sahip çıkacağınıza inanıyorum" dedi.

"UYGUN BİR YER BELİRLEYİP ÇALIŞMALARINA HEMEN BAŞLAYALIM"

Beş yıl İl Genel Meclisi'nde, beş yıl da Torbalı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi'nde meclis üyeliği yapan Ufuk Yörük, Torbalı ve köyleri için yaptıkları çalışmaları anlattı. CHP heyeti her yerde olduğu gibi Eğerci'de de coşkulu bir şekilde karşılandı. Karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda Ufuk Yörük, "Bizleri zaten tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Bugüne kadar yaptıklarımız ortada. Göreve geldikten sonra da bir araya geleceğiz, sizlerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kısa vadeli ve uzun vadeli projeler üreteceğiz" dedi. Eğerci köyünde yaşayan çocukların Ufuk Yörük'ten çim saha talebi oldu. Yörük, "Bizler zaten siyaseti çocuklarımız için yapıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Uygun bir yer belirleyip çalışmalarına hemen başlayalım. Çocuklarımıza oyun alanı yaratacağız" dedi.

PAMUKYAZI'DA İMAR MÜJDESİ

Haftasonu mesaisine Pamukyazı ile devam eden Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Pamukyazı'da en büyük sorunlardan biri imar konusunda yaşanıyor. Bu konuda birçok vatandaşımız yıllardır mağdur. Bu sorun ile ilgili gerekli çalışmalarımızı yaptık, Büyükşehir Belediye Meclisi'ne taşıdık. En geç önümüzdeki ay Büyükşehir Belediye Meclisi'nden de geçecek. Ayrıca Pamukyazı'da devam eden bir organik köy ve hobi bahçeleri projemiz var. Yerelde kalkınma diyoruz, bu kalkınmayı projelerimizle gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönem Pamukyazı çok gelişecek. Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği yaparak seracılığı geliştireceğiz. Pamukyazı yolu duble yol olacak ve servis yolları ile Pamukyazı'nın çehresi değişecek" şeklinde sözlerini tamamladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Yörük Pamukyazı'da Müjdeyi Verdi: 'İmar Sorunu Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement