CHP Adıyaman Eski İl Başkanı HDP'ye Geçti - Son Dakika
Güncel

CHP Adıyaman Eski İl Başkanı HDP'ye Geçti

CHP Adıyaman Eski İl Başkanı HDP\'ye Geçti

Adıyaman'da, CHP'den milletvekili adaylığı için il başkanlığından istifa eden ve aday gösterilmeyen Bilal Doğan, 200 akrabasıyla birlikte HDP'ye geçti.

18.05.2015 22:49  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da, CHP'den milletvekili adaylığı için il başkanlığından istifa eden ve aday gösterilmeyen Bilal Doğan, 200 akrabasıyla birlikte HDP'ye geçti.

7 Haziran'da yapılacak seçimlerde CHP İl Başkanlığı'ndan istifa ederek partiden aday adayı olan Bilal Doğan, temayül yoklamasında milletvekili adayı gösterilmeyince akşam saatlerinde 200 akrabasıyla birlikte Karapınar Mahallesi'ndeki HDP seçim bürosuna yürüdü. Seçim bürosunda HDP Kars Milletvekili Mülkiye Birtane tarafından karşılanan Doğan ve akrabaları HDP'ye geçtiğini açıkladı. Milletvekili Birtane, Bilal Doğan ve akrabalarına partisinin rozetini takarak "Bütün kimliklerin, inançların ve ezilenlerin HDP kimliği altında birleşeceğini son dönemde partilerine Türkiye'nin her tarafından katılımlar olduğunu katılımlar var. Bundan sonra da partimize katılımlar olacağını bekliyoruz" dedi.

Bilal Doğan ise, HDP'ye katılmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, "HDP Türkiye halklarının umudu haline gelmiştir, AK Parti hükümetinin ve faşist politikalarının, insan haklarını hiçe sayan politikalarının, insanı hiçe sayan, kendinden olmayanları herkesi hiçe sayan politikalarının sona erdirilmesi ve Recep Tayyip Erdoğan'ın padişah olma sevdasının sona erdirilmesi için çözümün adresi HDP'dir. Bu onurlu mücadelede yol arkadaşınız olduğum için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bilal Doğan, seçim bürosunda partililerin tebriklerini kabul etti. - Adıyaman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Adıyaman Eski İl Başkanı HDP'ye Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • UYANALIM: 2011 seçimlerinde CHP 50.000, hdp 19.000 oy aldı. hdp oyunu iki katına çıkarsa bile vekil çıkaramaz. CHP li gençleri kandırarak oylarını bölüyor. Kendileri çıkaramayacakları gibi CHP nin vekil çıkarmasına engel olacaklar. Akparti 5-0 alır. 0 0 Yanıtla

Advertisement