CHP Amasya Milletvekili Tuncer, Suluova'da Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

CHP Amasya Milletvekili Tuncer, Suluova'da Partililerle Bir Araya Geldi

AMASYA(AA) – CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, "CHP Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisidir.

23.01.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA(AA) – CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, "CHP Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisidir. Herkesin CHP saflarında bulunmaya ve katkı sağlama sorumluluğu vardır" dedi.

Tuncer, parti binasında İlçe Başkanı Vedat Güdek ile partililerle bir araya geldi.

CHP'nin iç meselelerini yapılan kongre ile tamamladığını ve artık dış meselelere ve ülke konularına yöneldiğini belirten Tuncer, "CHP Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisidir. Herkesin CHP saflarında bulunmaya ve katkı sağlama sorumluluğu vardır. Ülkemizde maalesef iyi olan şeyler az" ifadelerini kullandı.

Şu an ülkenin tek gündeminin terör olduğunu vurgulayan Tuncer, şöyle konuştu:

"Asker ya da polis bir evladı olan aile televizyona bakmaya korkar oldu. Terör bu ülkenin maalesef 12 Eylül'den beri gerçeği haline getirildi. 1999 yılında terör ve şehit sayısı sıfırlandı. Ama maalesef şu an sayısı artıyor. Bir ülkede yanlış ve hatalar varsa sorumlusu o ülkeyi yönetenlerdir. CHP bu ülkenin kilit partisidir. Yani ülkenin temelini koruyan, bu ülkenin geleceğini koruyan ve geleceğine yön vermeye çalışan, özellikle de ülkenin hem içeride hem de dışarıda barışı için bir partidir. Bu ülkeyi yine iyi bir demokrasi ile bağımsız bir hukuk devleti ile herkesin birbirine güvendiği, devletine inandığı, adalet duygusuyla tekrar kurmak istiyorsak bu ancak toplumsal uzlaşı ve barış ile mümkün olacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Amasya Milletvekili Tuncer, Suluova'da Partililerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement