CHP Ankara İl Örgütünden Çankaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Ankara İl Örgütünden Çankaya'ya Ziyaret

CHP Ankara İl Örgütünden Çankaya\'ya Ziyaret

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve yönetim kurulu üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret etti.

16.04.2014 10:08  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve yönetim kurulu üyeleri, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i makamında ziyaret etti.

Yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle beraber Çankaya Belediyesi'ni ziyaret eden CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, "Başkent'in dinamo gücü olarak tanımlanan Çankaya'ya ve sizlere büyük görevler düşüyor, seçimlerdeki başarının ardından bu görevi de hakkıyla yerine getireceğinize inanıyorum" dedi.

Alçın'ın seçim üzerine tespitlerine katıldığını belirten Taşdelen, Çankaya seçmeninin sandıkta yaptığı tercihin en yakın partiye 313 bin oy fark atarak Ankara'daki yükselen oy oranına katkıya dönüştüğünü, sokakta yürütülen samimi kampanyanın bunda büyük etkisinin olduğunu söyledi. Seçim kampanyası boyunca sokakta olduğunu belirten Taşdelen, "İki ay boyunca sokakta idik ve hiçbir sorunun üstünü örtmeden, samimi bir kampanya yürüttük. İlk fırsatta yeniden sokağa çıkıp, seçim çalışması yürüttüğümüz bölgelere ineceğiz ve vatandaşla bütünleşerek Çankaya'yı hakettiği şekilde birlikte şekillendireceğiz" şeklinde konuştu.

CHP Ankara İl Başkanlığı yöneticilerine ilk etapta yapacağı çalışmalardan da söz eden Taşdelen, belediye-vatandaş ilişkisini güçlendirecek yeniliklerle işe başlayacaklarını aktardı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Ankara İl Örgütünden Çankaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement