CHP Ankara Milletvekili Tarhan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Ankara Milletvekili Tarhan Açıklaması

CHP Ankara Milletvekili Tarhan Açıklaması

"Yolsuzlukların örtülmesi projesinde yargı nasıl kullanıldıysa Meclis de kullanılmıştır"

21.03.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, "Yolsuzlukların örtülmesi projesinde yargı nasıl kullanıldıysa Meclis'te kullanılmıştır" dedi.

Tarhan, Silifke ilçesinde parti teşkilatı tarafından düzenlenen törende, partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı.

Çilek tarlalarında çalışan işçileri de ziyaret eden Tarhan, gazetecilerin Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeliyle ilgili sorularını yanıtladı.

Dünya ile bütün bağlantıların kesilmeye çalışıldığını savunan Tarhan, "Ben buna Türkiye'nin karartılması projesi diyorum. Bunda başarılı olmalarına imkan yok çünkü uluslararası anlaşmalar var" diye konuştu.

Dört eski bakanla ilgili Meclis soruşturması önergesini de değerlendiren Tarhan, şunları söyledi:

"Yolsuzlukların örtülmesi projesinin belki son halkasıydı bu. Ben parlamentoya güvenin çok derin bir şekilde sarsıldığını düşünüyorum. Yanılmıyorsam 250 küsür milletvekilinin hiç bilmedikleri, hiç okunmamış, kanıtları hangi sevk maddesine bağlı olduğu bilinmeyen, suç isnatları konusunda bu kadar kesin ve peşin hükümle el kaldırmaları, reddetmeleri bence olağanüstü bir şey. Yolsuzlukların örtülmesi projesinde yargı nasıl kullanıldıysa Meclis'te kullanılmıştır."

Tarhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da "bozkurt" işareti yapması konusundaki soruyu da "Tabi o sayın Genel Başkanımın takdiridir. Sorunun muhatabı kendisidir" diye yanıtladı. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Ankara Milletvekili Tarhan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement