CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Akaydın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Akaydın Açıklaması

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Akaydın Açıklaması

"Herhangi bir yolsuzluk yapmadım ve kaçma gibi de bir niyetim yok" "Bu tür yağmalamaları teşhir etmek, mahkeme tarafından verilmiş bir arama emri olmadan arama yapmak eşkıyalıktır"

04.04.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Akaydın, "Herhangi bir yolsuzluk yapmadım ve kaçma gibi de bir niyetim yok" dedi.

Akaydın, CHP İl Başkanı Devrim Kök ile büyükşehir belediye binası önünde hazırlanan platformda vatandaşlara seslendi. 30 Mart'tan bu yana yaşananların, Cumhuriyet tarihinde bir benzerinin görülmediğini savunan Akaydın, yaşanan süreci, "Demokrasi faciası" diye değerlendirdi.

Mustafa Akaydın, "4 gündür yaşananlar tek kelimeyle dehşet vericiydi. Çok şaibeli ve karanlık bir seçimi geride bıraktık. Kul hakkı yemenin acıklı örneklerini 17 Aralık sonrası gördük, 30 Mart'ta oy hakkımız da gasp edildi" diye konuştu.

Kendisinin yolsuzluk belgelerini imha ettiği yönündeki iddiaları da hatırlatan Akaydın, belediye bünyesinde resmi yazışmaların en az 5 yıl muhafaza edildiğini, orijinallerinin saklandığını, fotokopilerinin, bilgi notlarının, meclis gündemlerinin ise ömrü bitince imha edildiğini anlattı.

Yakıldığı belirtilen evrakın bugün AK Parti belediye meclis üyelerinde de bulunduğunu iddia eden Akaydın, "Bu tür yağmalamaları teşhir etmek, mahkeme tarafından verilmiş bir arama emri olmadan arama yapmak eşkıyalıktır. Kadınları darp edenlerin arasında kadın milletvekili olması da dehşet vericidir" dedi.

Akaydın, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç'in davranışının kadın hakları açısından "utanç verici bir iz bıraktığını ve kadınlardan büyük tepki topladığını" savundu.

"Yurt dışına kaçacağı" iddiaları

ABD'deki kızının yanına kaçacağı iddialarının ise asılsız olduğunu belirten Akaydın, "Bu sadece görüştür. Kendi arzularını dile getiriyorlar. Hiç umutlanmasınlar, hayallerini boşa çıkarmakta ve onlara karşı verdiğim mücadeleyi sizlerin desteğiyle hayatımın sonuna kadar devam ettirmeye kararlıyım. Herhangi bir yolsuzluk yapmadım ve kaçma gibi de bir niyetim yok. Benim alnım ak, gözüm tok, dünyada ve ahirette verilemeyecek hesabım yok. Bunu halkım biliyor, sizler biliyorsunuz. İşin özü çamura bulanmış olanların çamur atmaya koyulmuş olmalıdır, seçim hilelerini örtmeye çalışmalarıdır" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Akaydın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement