CHP Antalya Milletvekili Baykal Merzifon'da - Son Dakika
Yerel

CHP Antalya Milletvekili Baykal Merzifon'da

CHP Antalya Milletvekili Baykal Merzifon\'da

Baykal, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı'yı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

29.05.2014 00:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı' yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Baykal, belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanı Alp Kargı, Belediye Meclisi üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Buruda kısa bir konuşma yapan Baykal, Merzifon Belediyesini CHP'nin kazanmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Baykal, yerel seçimlerde kazanılmasından dolayı kendisini en fazla mutlu eden yerlerden birisinin Merzifon olduğunu belirterek, "15 yıl sonra tekrar değerli bir kardeşimizi buraya seçmiş olmanız beni çok mutlu etti. Buradan minnet ve şükran duygularımı size iletiyorum. Eksik olmayın inşallah bu emanetinizi en iyi şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu.

Daha sonra Belediye Başkanı Kargı'nın makamına geçen Baykal, burada yaptığı açıklamadaşunları söyledi:

" Türkiye'de yeni bir dönemi açmak gerek. Buna şiddetle ihtiyaç var. Türkiye'yi demokrasiye taşımış, milli birliğimizi ve bağımsızlığımız gerçekleştirmiş, demokrasinin gereklerini yerine getirmiş bir parti olarak bu bunalım döneminde uyumu, kardeşliği, sevgiyi hakim kılmak önce bizim görevimiz. Hiçbir ayrım yapmadan el ele vermemiz lazım. Bir barış ve huzur dönemini Türkiye'ye getirmemiz lazım, yeterince gerildik. Artık anlamı yok. Kendi tarihimizi, kendi geçmişimizi suçluyoruz. Yani bu, iyi bir yol değil. Bu suçlamalardan kim ne kazanıyor bilmiyorum ama artık bu kazancın da bir anlamı yok. Birbirimizden farklı düşüncelerimiz olabilir. Hepimizin birbirine ihtiyacı var. Hepimiz birbirimize saygı göstermek zorundayız. Bu konuda herkese görev düşüyor ama dediğim gibi önce bize görev düşüyor. Sevgi ve barış bayrağını Türkiye'de birilerinin sahiplenmesi lazım."

Baykal'a ziyaretinde CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Antalya Milletvekilleri Osman Kaplan, Arif Bulut, Aydın Milletvekili Metin Lütfü Baydar da eşlik etti. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Antalya Milletvekili Baykal Merzifon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement