CHP Aydın Kadın Kolları Söke'de Toplandı - Son Dakika
Yerel

CHP Aydın Kadın Kolları Söke'de Toplandı

CHP Aydın Kadın Kolları Söke\'de Toplandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İl Danışma Kurulu toplantısı Söke’de yapıldı.

26.06.2014 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İl Danışma Kurulu toplantısı Söke'de yapıldı.

CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil'in başkanlığında Söke'de toplanan CHP'li kadınların toplantısına mazeretleri nedeniyle katılamayan Bozdoğan ve Karacasu ilçelerinin temsilcileri dışında 15 ilçe Kadın Kolları yönetici ve temsilcisi bulundu. Söke CHP İlçe Merkezi'nde gerçekleşen CHP Kadın Kolları İl Danışma Kurulu toplantısında açılış konuşmasını yapan Söke Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erten, danışma kurulu toplantısına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Türkiye'nin gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, ardındansa 2015 yılı içinde gerçekleşecek genel seçimlerin olduğunu belirten CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Saadet Kavasgil de, her seçimde olduğu gibi bu iki seçimde de kadınlara yine büyük işin düştüğünü söyledi. Genel merkezin açıklayacağı çalışma programı ve seçim stratejisi dahilinde Aydın ili genelinde güçlü bir kadın örgütlenmesi olarak çalışacaklarını belirten Kavasgil; "CHP'nin iktidarı için, CHP'nin başarısı için, aydınlık Türkiye ve aydınlık yarınlar için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Saadet Kavasgil, Söke'de yapılan kadın kolları il danışma kurulu toplantılarının diğer ilçelerde de 15 günde bir yapılacağını, kadın kolları yönetimlerinin birbirleriyle sürekli istişare halinde olacağını belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Aydın Kadın Kolları Söke'de Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement