CHP Babaeski İlçe Başkanı Eren Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Babaeski İlçe Başkanı Eren Açıklaması

CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, Türkiye'nin geleceği için kritik olan bir seçimi başarılı olarak geride bıraktıklarını bildirdi.

12.06.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren, Türkiye'nin geleceği için kritik olan bir seçimi başarılı olarak geride bıraktıklarını bildirdi.

Eren, parti binasında düzenlenen toplantıda, milletvekilliği genel seçimlerinde parti olarak çok çalıştıklarını söyledi.

Seçimleri başarılı bir şekilde tamamladıklarını ifade eden Eren, çalışmalara katılarak destek veren herkese teşekkür etti.

Büyük bir demokrasi mücadelesi örneği sergilediklerini ileri süren Eren, "Halkımızın yüksek oranda devam eden desteği bizleri mutlu etmiştir. Seçmenimizin bu iradesi karşısında saygıyla eğiliyorum. Babaeski, elde ettiği yüzde 56,4 oy oranı ile başarı sıralamasında il genelinde birinci, ülke genelinde ilk 10 arasındadır. Ülkemizin geleceği için kritik olan bir seçimi başarılı olarak geride bıraktık. Bu süreçte emeği geçen, unvanı ne olursa olsun, örgütümüzün her bir üyesine teşekkür ediyorum. Seçilen milletvekillerimizi kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya, CHP Kırklareli Milletvekilleri Türabi Kayan ve Vecdi Gündoğdu, Belediye Başkanı Abdullah Hacı, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Babaeski İlçe Başkanı Eren Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement