CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cizre'de Orhan Doğan ve Şerafettin Elçi'nin... - Son Dakika
Güncel

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cizre'de Orhan Doğan ve Şerafettin Elçi'nin...

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cizre\'de Orhan Doğan ve Şerafettin Elçi\'nin...

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cizre’de Orhan Doğan ve Şerafettin Elçi’nin mezarlarını ziyaret edip dua okudu.

18.08.2014 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cizre'de Orhan Doğan ve Şerafettin Elçi'nin mezarlarını ziyaret edip dua okudu.

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Veli Ağbaba ve beraberindeki CHP'li heyet ile birlikte eski KADEP Genel Başkanı ve Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi ve DEP eski Milletvekili Orhan Doğan'ın mezarını ziyaret edip dua okudu.

CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba'nın yanı sıra, CHP Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Özel, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tüy ile geldiği Şırnak'ta Silopi ilçesine sığınan Ezidileri ziyaret ettikten sonra Cizre'ye geldi.

Beraberindeki CHP'li heyet ile birlikte Cizre'ye gelen CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Eski KADEP Genel Başkanı ve Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Şerafettin Elçi ve DEP eski Milletvekili Orhan Doğan'ın mezarını ziyaret edip dua okudu. Hazinedar ve beraberindeki CHP heyeti daha sonra Cizre'den ayrıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Cizre'de Orhan Doğan ve Şerafettin Elçi'nin... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement