CHP Besni İlçe Başkanı Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

CHP Besni İlçe Başkanı Toprağa Verildi

CHP Besni İlçe Başkanı Toprağa Verildi

Adıyaman’ın Besni ilçesinde hafta sonu yeniden başkan seçilen CHP Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

08.12.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde hafta sonu yeniden başkan seçilen CHP Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Keleş, kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

İki gün önce CHP Besni İlçe Başkanlığına aday olan ve yeniden başkan seçilen Hüseyin Keleş (49) hayatını kaybetti. Keleş, seçimden iki gün sonra evinde sabaha karşı rahatsızlandı. Kendi arabasıyla Besni Devlet Hastanesi'ne giden Hüseyin Keleş'in kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Keleş burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 6 çocuk babası olan Hüseyin Keleş'in cenazesi Tuğsuzlar Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedildi.

Cenaze namazına Gaziantep Milletvekili Akif Ekinci, Gaziantep CHP il Başkanı Nesrin Tuncel, Araban CHP ilçe Başkanı Mustafa Kayacı, Adıyaman CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ve CHP ilçe başkanları ve belediye başkanları sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, partililer ve sevenleri katıldı.

Hüseyin Keleş ve Zeki Ketteoğlu'nun yarıştığı genel kurulda 186 delegeden 167'si oy kullanmış, Hüseyin Keleş 107, Zeki Ketteoğlu 59 oy alırken, 1 oy ise geçersiz sayılmıştı. Hüseyin Keleş yeniden başkanlığa seçilmişti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Besni İlçe Başkanı Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement