CHP Beypazarı İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

CHP Beypazarı İlçe Kongresi

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı 10. Olağan Kongresini yaptı.

22.11.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Beypazarı İlçe Başkanlığı 10. Olağan Kongresini yaptı.

Belediye Kültür Salonunda yapılan kongreye, Milletvekilleri Aylin Nazlı Aka ve Murat Emir ile eski Milletvekili İzzet Çetin ve delegeler katıldı.

Kongre Divan Başkanlığına İl Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyesi İsa Varlı getirildi.

Kongreye katılan CHP Milletvekili Murat Emir, yaptığı konuşmasında; Beypazarı kongresinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Emir, her şeyin CHP için ve CHP'nin iktidara yönelik yapılan bir çalışması olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi.

7 Haziran'da bir seçim gerçekleştirildiğini anlatan Emir, şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimlerinde çok çalıştık. Güçlü iddialarla ortaya çıktık. Vatandaşlarımızın günlük sorunlarına temel çözümler üreterek ortaya çıktık. Ülkeye barış, demokrasi, hukukun üstünlüğü ve eşitli ilkesi, sosyal refahın tabana yayılması ilkesini gündeme getirdik. Sizlerle beraber omuz omuza köy köy gezdik ancak seçimden istediğimiz sonucu alamadık."

Emir, "Bu seçim sonuçları asla ve asla başarısızlık değildir. Evet, biz yüzde 25'lere çakılmış kalmış bir parti görünümü veriyoruz ama bunun derin ve tarihsel arka plan olduğunu unutmayınız ve unutmamamız gerekir. Bundan sonra yapacağımız çok işimiz var" dedi.

CHP'nin 10. Beypazarı İlçe Kongresinde tek liste halinde gidilen seçimde, İlçe Başkanlığına yeniden Ali Uysal getirildi.

Uysal, seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, "Yenilenen liste ile CHP yarın iktidara gelecekmiş gibi çalışma içinde olacağız. Bundan sonra ve şimdiye kadar olduğu gibi CHP ilçe başkanlığı her alandaki çalışmalarına ağırlık verecektir. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarda bulunma temennisiyle, bize desteklerini esirgemeyen tüm delegelere teşekkürlerimi sunuyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Beypazarı İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement