CHP Binasına Asılan İkinci Pankart da İndirildi - Son Dakika
Güncel

CHP Binasına Asılan İkinci Pankart da İndirildi

CHP Binasına Asılan İkinci Pankart da İndirildi

Chp İstanbul İl Başkanlığı binasına ikinci kez asılan ve üzerinde 4 eski bakanın maskeli fotoğraflarının bulunduğu "17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun" yazılı pankart yeniden il binasından indirildi.

19.12.2014 02:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İstanbul İl Başkanlığı binasına ikinci kez asılan ve üzerinde 4 eski bakanın maskeli fotoğraflarının bulunduğu "17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun" yazılı pankart yeniden il binasından indirildi.

Dün akşam saatlerinde CHP İl Başkanlığı binasından mahkeme kararıyla sökülen "17-25 Aralık Haftası Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Olsun" yazılı pankart, CHP İstanbul Gençlik Kolları temsilcileri tarafından binanın çatısına yeniden asıldı.

Polis ekipleri de ikinci kez CHP İl Başkanlığı binasına yönlendirildi. CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Kadir Gökmen Öğüt de il binasına gelerek partililere destek verdi.

TANRIKULU: BUNLAR RÜŞVET VE YOLSUZLUKTA TOPLUMUN VİCDANINDA MAHKUM OLMUŞLAR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, "Değerli arkadaşlar bu hafta bizim önerimizle yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası olarak ilan edildi. Bunun kanun teklifi verdik. Bütün Türkiye'de il ve ilçe binalarında bunları astık ve asıyoruz. Biz asacağız onlar istedikleri kadar hakim ve savcılardan karar alsınlar indirsinler. Biz yenisini asacağız. Bu algıyı değiştiremezler. Bunlar rüşvet ve yolsuzlukta toplum vicdanına mahkum olmuşlar. Mahkum olmaya devam edecekler. Biz gece saatinde buradayız. Partimizin ve Türkiye'nin nöbetini tutmaya devam edeceğiz. Gelsinler, savcı karar alsın indirsin, indirmesin biz burada olacağız. Ben burada tekrar gençlik örgütümüze teşekkür ediyorum. Büyük bir kararlılıkla burada durmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

ÖĞÜT: BİR HAFTA BOYUNCA EYLEMLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ise, "Gençlerimizi buraya bu pankartı büyük bir duyarlılık içerisinde geleceklerinin yok olmaması adına tekrar bu yolsuzlukla bir daha karşılaşmamak adına mücadele haftasında bu pankartları astılar. Türkiye'nin dört bir yanında da asıyorlar ve asacaklar. Bunların başkanımızın da dediği gibi, bu pankartlar asılacak inecek asılacak inecek biz burada bir hafta boyunca eylemlerimize devam edeceğiz. Bunlara billboardlar vermiyorlar her şeyi yasaklıyorlar. Madem öyle dün Ankara'da canlı billboard eylemi yaptık. Tüm Türkiye'de de binalarımıza bu pankartlar asılacak. Onlar da indirecekler. Bu mücadele sürecek " dedi.

İKİNCİ PANKART DA VİNÇLE İNDİRİLDİ

Milletvekillerinin açıklamalarından bir süre sonra ikinci pankartta vinçle çatıya çıkan görevli tarafından indirildi. Görevlinin indirdiği pankarta polis ekipleri tarafından el konuldu. Pankartın kaldırılmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde bekleyen polis ekipleri de bölgeden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Binasına Asılan İkinci Pankart da İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement