CHP Bolu Milletvekili Özcan'dan Birlik Beraberlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

CHP Bolu Milletvekili Özcan'dan Birlik Beraberlik Mesajı

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Türk milletinin ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain eylemleri, içinde özümsediği demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile yeneceğine olan inancım tamdır” dedi.

07.09.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "Türk milletinin ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain eylemleri, içinde özümsediği demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile yeneceğine olan inancım tamdır" dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan yaptığı açıklamada, Dağlıca'da yaşanan terör saldırı sonrasında Türk milletinin birlik beraberlik içinde olması gerektiğini söyleyerek, "Türk milletinin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyen bu terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine teröre karşı kenetlenmiş, tek vücut olmuş bir şekilde terörü kınamıştır" dedi.

Özcan, "Hakkari ili Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde dün operasyona giden Tabur Komutanlığı'na bağlı askerlerin zırhlı araçlarla geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu vatan evlatlarımız şehit olmuş, onlarca askerimiz de yaralanmıştır. Uzun bir süredir ülkemiz sürekli terör eylemleri ile karşı karşıya kalmakta, şehit haberleri ile ulusumuz sarsılmakta, birçok evin ocağı sönmektedir. Türk milletinin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyen bu terör saldırıları hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Türkiye doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine teröre karşı kenetlenmiş, tek vücut olmuş bir şekilde terörü kınamıştır. Türk milletinin ülkemiz üzerinde oynanmak istenen hain eylemleri, içinde özümsediği demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile yeneceğine olan inancım tamdır" dedi.

AK Parti'yi de eleştiren Özcan, "Yaşanan hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk milletine başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Bolu Milletvekili Özcan'dan Birlik Beraberlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement