CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk, Ön Seçim Öncesi Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk, Ön Seçim Öncesi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk, Ön Seçim Öncesi Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, pazar günü yapılacak ön seçim öncesi gazetecilerle bir araya geldi.

06.03.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, pazar günü yapılacak ön seçim öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Öztürk, CHP'nin ön seçiminde Çerkezköy'de 2 bin 857 partilinin oy kullanacağını kaydetti.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, kahvaltıda gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltıya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı. İlçedeki Etbeyi Izgara Restaurant'da gazetecilere kahvaltı veren Öztürk, sonrasında Pazar günü yapılacak olan ön seçim ile ilgili açıklamalarda bulundu. Öztürk, Pazar günü yapılacak seçimlerde Çerkezköy'den 2 bin 857 CHP üyesinin oy kullanacağını kaydetti.

Öztürk, "Pazar günü milletvekili adaylarımızı belirlemek için aday adayları arasında yapılacak olan ön seçimde ilçe teşkilatımıza üye 2 bin 857 üyemiz oy kullanacak. Ön seçim Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki Elit Düğün Salonu'nda yapılacak. Oy kullanma işlemi 8.30'da başlayacak ve akşam saat 17.00'de son bulacak. Hakim nezaretinde yapılması nedeniyle eğilim yoklaması ile ön seçim arasında hiçbir fark yok. Bunu da özellikle belirtmek istiyorum" dedi.

Milletvekili aday adaylarının çok iyi bir seçim çalışması sergilediğini belirten Öztürk, "Her biri çalışmalarını özverili bir şekilde yaptı. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak gerek biz gerekse diğer ilçe teşkilatlarımızın hepsi tüm aday adaylarımıza eşit mesafede ve aynı yakınlıkta olduk. Çünkü bizler için her birinin değeri ayrı ve hepsi değerli insanlar. Ön seçimde en az üç en çok beş kişiye oy kullanılacak. Tüm üyelerimizin 8 Mart'ta yapılacak olan ön seçime katılmalarını bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.

Hafta sonunda yapılacak ön seçim öncesinde üyelerine mesajla nerede oy kullanacakları hususunda ayrıntılı bilgiler verdiklerini hatırlatan Başkan Öztürk, "Herhangi bir karışıklığa mahal vermemek ve zaman kaybı yaşanmaması için hangi üyenin hangi sandıkta oy kullanacağını kendilerine mesaj atarak bildirdik. Oy kullanmaya gelen tüm üyelerimiz yanlarında mutlak surette kimliklerini getirmeleri gerekmektedir. Çünkü oy kullanırken kimliklerini ibraz edecekler. Kimliklerini ibraz edemeyenler oy kullanamayacak. Bu konuda üyelerimizin dikkatli olmasını istiyorum" dedi.

Ön seçimde Tekirdağ genelinde CHP'ye kayıtlı 21 bin 472 üyenin oy kullanacağını sözlerine ekleyen Öztürk, "Tekirdağ'da toplam milletvekili aday adayımız 24. İlçemizde 8 sandık kurulacak ve her sandıkta yaklaşık 400 üyemiz oy kullanacak. Seçim sonuçları, sayım sonuçlandıktan sonra basına verilecek" açıklamasında bulundu.

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Genel Merkezi'nin İlçe Örgütleri'ne değer verdiğini de belirterek Genel Merkez yönetimine teşekkür etti. Başkan Öztürk, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da belirttiği gibi ön seçimde çıkan sonuç kesin sonuçtur" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Öztürk, Ön Seçim Öncesi Gazetecilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement