CHP Cide'de Tanıl Gürsoy Başkan Seçildi - Son Dakika
Yerel

CHP Cide'de Tanıl Gürsoy Başkan Seçildi

CHP Cide\'de Tanıl Gürsoy Başkan Seçildi

Kastamonu’nun Cide ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı için gerçekleştirilen olağanüstü kongrede oyların çoğunluğunu alan Tanıl Gürsoy başkanlığa seçildi.

27.03.2016 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Cide ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı için gerçekleştirilen olağanüstü kongrede oyların çoğunluğunu alan Tanıl Gürsoy başkanlığa seçildi.

Cide Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen başkanlık seçiminde iki aday yarıştı. Saat 14.00'de başlayan olağanüstü kongrenin açılışı, CHP Kastamonu İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı tarafından yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardının il başkanı Bıyıklı konuştu. Ardından başkanlığı aday olan Ömer Yılmaz ve Tanıl Gürsoy, seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sonrasında gerçekleştirilen seçimde 123 delegenin 96'sı sandığı giderek oylarını kullandı. 17ç00'de açılan seçim sandığından oyların 64'nü alan Tanıl Gürsoy ilçe başkanlığına seçilirken, diğer aday Ömer Yılmaz ise 32 delegenin oyunu alabildi.

Gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrası CHP Cide ilçe başkanlığına seçilen Tanıl Gürsoy tarafından dayanışma ve birlik mesajı verildi. Gürsoy yaptığı açıklamasında. "Bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisinin Cide'de birlik ve beraberliğini sağlayarak kırgınlıkları, dargınlıkları bir tarafa bırakarak partimizi Cide'mizde daha iyi yerlere taşıma gayreti içinde olacağız. Ümitsizliğe hiçbir zaman kapılmadan ülkemizin içinden geçtiği şu zor günlerde partimizin politikalarının iyi şekilde anlatıp yanlış yönlendirmelerle, baskılarla, yalan haberlerle politikalarımızı saptırmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz. Cumhuriyetimizi kuran partimizin her zaman ülkemizin ana omurgası olmaya devam edecektir" dedi.

CHP Cide ilçe başkanlığı için yarışan Tanıl Gürsoy ve Ömer Yılmaz, kongre öncesi ve sonrası aynı karede yer aldı. Seçim sonrası birbirini tebrik eden adaylar birlik ve beraberlik mesajı verdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Cide'de Tanıl Gürsoy Başkan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement