CHP'de 18. Olağanüstü Kurultaya Doğru - Son Dakika
Yerel

CHP'de 18. Olağanüstü Kurultaya Doğru

CHP\'de 18. Olağanüstü Kurultaya Doğru

Yalova İl Başkanı Özel: "Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkanlığına aday olması, başta Yalova olmak üzere tüm Türkiye'de sevinçle karşılanmıştır"

19.08.2014 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, partinin 5-6 Eylül'de yapılması planlanan olağanüstü kurultayına ilişkin, " Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkanlığına aday olması, başta Yalova olmak üzere tüm Türkiye'de sevinçle karşılanmıştır" dedi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İnce'nin, grup başkanvekilliğinden istifa edip genel başkanlığa aday olduğun hatırlattı.

İnce'nin Türkiye'de çok sevilen bir siyasetçi olduğunu söyleyen Özcan, şöyle konuştu:

"Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkanlığına aday olması, başta Yalova olmak üzere tüm Türkiye'de sevinçle karşılanmıştır. Muharrem İnce, CHP'de tüm milletvekilleri tarafından sevilen biridir. İnce'nin Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile hiçbir sonunu ve kavgası yoktur, tek kaygısı partisidir. Partisinin başarısı için aday olmuştur. Partimiz kaç seçimdir gereken başarıyı elde edememiştir. Bu başarısızlığa bir 'dur' demek adına adayımız Sayın Muharrem İnce'ye Yalova teşkilatı olarak güvenimiz ve desteğimiz tamdır. Adaylığı, başta Türkiye olmak üzere tüm CHP'lilere hayırlı uğurlu olsun." - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'de 18. Olağanüstü Kurultaya Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement