CHP Düzce İl Başkanı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Düzce İl Başkanı Açıklaması

CHP Düzce İl Başkanı Müjgan Çakman, partisinin Kapadokya'daki İl Başkanları Toplantısına mazereti nedeniyle katılmadığını belirterek, "Onun için oradaki bildiride imzam olamadı.

19.08.2014 16:22  Güncelleme: 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Düzce İl Başkanı Müjgan Çakman, partisinin Kapadokya'daki İl Başkanları Toplantısına mazereti nedeniyle katılmadığını belirterek, "Onun için oradaki bildiride imzam olamadı. Örgütlerimizle önümüzdeki günlerde toplantı yapacağımız için bilgi vermedik. Net karar vermedik" dedi.

Çakman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin rahatsızlığı nedeniyle hastanede bulunduğunu ve tedavi sürecinin devam ettiğini söyledi.

Nevşehir'de düzenlenen CHP İl Başkanları Toplantısı'na katılamamasının gerekçesini, CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can Curoğlu'na ilettiğini aktaran Çakman, "Kendisiyle görüştüm. Mazeretim dolayısıyla katılamadığımı, örgütlerimizle görüştükten sonra kararımızı bildireceğimizi ilettim" ifadesini kullandı.

Bildiriye imza atıp atmamasının, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na destek olup olmama anlamına gelmemesi gerektiğini vurgulayan Çakman, şöyle konuştu:

"Dün Kapadokya'da düzenlenen toplantıya mazeretim nedeniyle gidemedim. Onun için oradaki bildiride imzam olamadı. Örgütlerimizle önümüzdeki günlerde toplantı yapacağımız için bilgi vermedik. Net karar vermedik. CHP, demokratik bir partidir. Partimizde demokratik sistem uygulanıyor. Bu seçimden CHP'nin daha güçlü çıkacağını düşünüyorum."

CHP Düzce İl Başkanı Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Düzce İl Başkanı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
    18:43 Şanlıurfa'da Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen operasyonda 6 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 195 sentetik uyuşturucu ve 29 gram esrar ele geçirildi. 4 şüpheli tutuklandı, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Tekirdağ'da bir apartmanın garajı ve deposu yangında küle döndü
    18:40 Tekirdağ'da bir apartmanın garajı ve deposu yangında küle döndü

    Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bulunan bir apartmanın garaj ve depo olarak kullanılan alan, çıkan yangında tamamen yanarak küle döndü. Yangın sonucunda hayatını kaybeden veya yaralanan olmazken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Ankara'da dehşet: 9 yıl önce boşandığı eşini önce keserle başından yaraladı, ardından bıçakla öldürüp polise teslim oldu
    18:40 Ankara'da dehşet: 9 yıl önce boşandığı eşini önce keserle başından yaraladı, ardından bıçakla öldürüp polise teslim oldu

    Ankara'nın Altındağ ilçesinde 9 yıl önce boşandığı eşini önce başından keserle yaralayan ve ardından defalarca bıçaklayarak öldüren kadın polise teslim oldu. Olay, saat 03.00 sıralarında Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi'nde meydana geldi. Eski eşi tarafından öldürülen adamın cesedi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Kütahya İl Genel Meclisi Yeni Döneme Başladı
    18:35 Kütahya İl Genel Meclisi Yeni Döneme Başladı

    Kütahya İl Genel Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Meclis başkanı, başkan vekilleri ve katip üyeleri seçildi. Muammer Özcura tekrar başkan seçildi.

  • İstanbullu Hayırsever Çift Adıyaman'da İlkokul Yaptırdı
    18:33 İstanbullu Hayırsever Çift Adıyaman'da İlkokul Yaptırdı

    İstanbul'da yaşayan Aziz Erkut-Şener Işıl çifti, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde zor şartlarda eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla birikimleriyle 2 derslikli bir ilkokul yaptırdı. Okulun açılışında konuşan yetkililer, çifti minnettarlıkla karşıladıklarını ve bölgenin yaralarını sarmak için gösterdikleri çaba için teşekkür ettiler.

  • Trabzon'da tır, otobüs ve kamyonetin karıştığı kaza: 1 yaralı
    18:28 Trabzon'da tır, otobüs ve kamyonetin karıştığı kaza: 1 yaralı

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, GT 600 TR plakalı tır, 61 AH 754 plakalı yolcu otobüsü ve 61 AFH 775 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada otobüste bulunan bir kişi hafif yaralandı. Olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu'nun Trabzon-Rize istikametinde ulaşımda aksamalar yaşandı.

  • Emekliler Yeniden Düzenleme İstiyor
    18:24 Emekliler Yeniden Düzenleme İstiyor

    Tüm Emeklilerin Sendikası Eskişehir Şubesi, emekli maaşlarının yeniden düzenlenmesi için imza kampanyası başlattı. En düşük emekli maaşının 35 bin lira olmasını ve yoksulluk sınırına çıkarılmasını talep eden sendika, imzaları TBMM'ye gönderecek.

  • Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret etti
    18:24 Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü ziyaret etti

    Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'ü EXPO Kisecik'teki makamında ziyaret etti. Öntürk, ziyarette yapılacak hizmetler ve projeler hakkında bilgi verirken, Masatlı da Öntürk'ün Hatay'ın ihya ve inşasında başarılı işlere imza atacağına inandığını belirtti.

  • Yalova'da Turizm Haftası Kutlanıyor
    18:24 Yalova'da Turizm Haftası Kutlanıyor

    Yalova'da düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan kortej yürüyüşü ve törenle başladı. Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Yalova'nın turizm potansiyelini ortaya çıkarması gerektiğini belirtti. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ise Yalova'nın turizme uygun çeşitlilik ve imkanlara sahip olduğunu ancak bunların turistik ürüne dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.


Advertisement