CHP'de Danışma Kurulu Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

CHP'de Danışma Kurulu Toplantıları Devam Ediyor

CHP İzmir’de danışma kurulu toplantıları devam ediyor.

23.03.2016 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir'de danışma kurulu toplantıları devam ediyor. İlçe danışma kurulu toplantıları 26 Mart'ta sonlanacak, il danışma kurulu ise 9 Nisan'da toplanacak.

CHP İzmir, danışma kurulu toplantılarını başlattı. Şimdiye dek Bayındır, Bayraklı, Beydağ, Bornova, Buca, Foça, Gaziemir, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Ödemiş, Selçuk, Aliağa, Balçova, Bergama, Çeşme, Çiğli ve Dikili'de danışma kurulu toplantıları tamamlandı. Bugün, Karabağlar ve Menemen, yarın Güzelbahçe ve Narlıdere, 26 Mart'ta da Tire ve Torbalı'da toplantı yapılacak. Sivil toplum örgütü temsilcilerinin de katılacağı il danışma kurulunun tarihi ise 9 Nisan olarak belirlendi.

Danışma kurulu toplantılarına; parti meclisi üyeleri, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları ile yöneticileri, meclis üyeleri, eski başkan ve yöneticiler ve parti üyeleri katılıyor. Toplantılarda, özellikle 2019 yerel seçimlerine yönelik yol haritası, parti içi sorunlar ve çözümleri gibi konularda istişare yapılıyor. Tamamlanan danışma kurulu toplantılarının raporları ise CHP İzmir İl Başkanlığına sunuluyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de Danışma Kurulu Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement