CHP'de Kılıçdaroğlu Hazırlığı - Son Dakika
Yerel

CHP'de Kılıçdaroğlu Hazırlığı

CHP\'de Kılıçdaroğlu Hazırlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Muğla ziyareti öncesi CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk başkanlığında eski milletvekilleri, eski il başkanları, Menteşe ve Büyükşehir belediye Başkanının katıldığı toplantı yapıldı.

21.07.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Muğla ziyareti öncesi CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk başkanlığında eski milletvekilleri, eski il başkanları, Menteşe ve Büyükşehir belediye Başkanının katıldığı toplantı yapıldı.

Toplantı öncesi basına bilgi veren İl Başkanı Mustafa Öztürk, "Ülkemiz yüzde yüz bir başkanlık sistemine doğru gidiyor. Parlamenter sistem den vazgeçilerek başkanlık sistemine yani, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Anayasa, Yargıtay, Sayıştay hatta Genelkurmay Başkanlığının tek kişide toplandığı bir sisteme gidiş söz konusu. Bunun için biz halkımızdan ülkemizi farklı bir noktaya götürmek isteyen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bu oyununu bozmak için 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde 5 partinin destek verdiği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy verilerek bu oyunun bozulacağına inanıyoruz. Bugün burada parti büyüklerimiz ile genel başkanımızın Muğla ziyareti ile ilgili neler yapabiliriz onu konuşacağız. Genel Başkanımız yarın saat 18.15'de Milas- Bodrum Havalimanına inecek, saat 19.00'da Yatağan'da direniş çadırını ziyaret ettikten sonra ardından Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret edecek ve ardından halkımıza verilecek iftar yemeğinin ardından halkımıza hitap edecek" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de Kılıçdaroğlu Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement