CHP'de Önseçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

CHP'de Önseçim Heyecanı

CHP\'de Önseçim Heyecanı

Cumhuriyet Halk Partisinden milletvekili aday adayı olan partililerin kaderini, 29 Martta 58 ilde uygulanan ön seçim belirleyecek.

25.03.2015 10:36  Güncelleme: 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden milletvekili aday adayı olan partililerin kaderini, 29 Martta 58 ilde uygulanan ön seçim belirleyecek.

CHP Genel Merkezi, Türkiye genelinde 58 il de uyguladığı ön seçimi Pazar günü gerçekleştirecek. Ön seçimlere, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da katılacak. Önseçim öncesi, CHP Ödemiş İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri de, partililer ile bir araya gelerek önseçim hakkında bilgi verdi. İlçe Başkanı Nazan Dönmez ise, ön seçim hakkında şu bilgileri verdi:

"Pazar günü Ödemiş'te Anafartalar İlkokulunda 2591 aktif üyemiz 10 sandıkta önseçimini yapacaktır. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bölgemizden aday adayı olduğu için kontenjan rakamı değişebilir. Şuan için belli olmamakla birlikte böyle bir konuda gündemdedir. Şuan en az 5 en çok 10 tercih yaparsak oyumuz geçerli olacak. Kontenjan değişikliği olur ise en az 6 en çok 11 tercih ile oyumuz geçerli olacak. Böyle bir değişiklik olursa da sizlere bilgilendireceğiz. Pazar günü Genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu'nu Ödemiş'e getirmeye çalışacağım. Türkiye'nin yeni başbakanı yöremizden çıkacak. Bunun da meşalesini Ödemiş'te hep birlikte yakalım." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'de Önseçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement