CHP'de Emine Ülker Tarhan Aday Değilmiş - Son Dakika
Güncel

CHP'de Emine Ülker Tarhan Aday Değilmiş

CHP\'de Emine Ülker Tarhan Aday Değilmiş

CHP'li Şevki Kulkuloğlu, kendisini arayan Emine Ülker Tarhan'ın cumhurbaşkanlığına aday olacağı iddialarını yalanladığını söyledi.

30.06.2014 13:47  Güncelleme: 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Emine Ülker Tarhan'ın kendisini arayarak, adaylığının söz konusu olmadığını, olayların kendisinin bilgisi dışında geliştiğini söylediğini belirtti.

"İKİSİNE DE DESTEK VERMEYECEĞİM"

CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için imza vermediğini, ancak Milletvekili Süheyl Batum tarafından aday gösterildiğini iddia ettiği Emine Ülker Tarhan'ı da desteklemediğini dün sosyal medya aracılığıyla açıkladı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden Emine Ülker Tarhan'ın bazı çevrelerce partinin genel başkan adayı olarak anılmaya başlandığını da belirten Kulkuloğlu, "İhsanoğlu'na bir çok gerekçe ile Sayın Tarhan'a da ayrı başka bir çok ve geçerli gerekçelerle destek vermeyeceğim. Tarhan'ın olası tabloda da CHP Genel Başkanlığına uygun ve doğru aday olamayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

TARHAN, ADAYLIĞININ SÖZ KONUSU OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Kulkuloğlu bu açıklamalarının ardından Tarhan'ın kendisine telefonla ulaştığını ve adaylığının söz konusu olmadığını söylediğini belirterek, yine sosyal medya üzerinden şunları yazdı: "Sn. Emine Ülker Tarhan'ın adaylığı ile ilgili beni arayan, yazan arkadaşlar. Sn. Tarhan beni aradı ve adaylığının söz konusu olmadığını, kendisinin istemi ve bilgisi dışında gelişen bir olay olduğunu söyledi."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'de Emine Ülker Tarhan Aday Değilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • GÖKHAN: 1 HAFTA SESSİZ KALDI 20 ÇIKMAYINCA ADAY DEĞİLİM BU CHPLİLERİN ALAYI ÜÇKAĞITCI 15 11 Yanıtla
  • bitlisli: bu ne biçim partı insanlarla alay eder gıbı ya chp den bır cacık olmaz 17 4 Yanıtla
  • ZEYNEP: Recep Tayyip Erdoğan korkusu, MHP'yi solcu,CHP'yi sağcı, laikleri dinci yaptı. Sen neymişsin be abi.imza savcı sayan...işte bunların gerçek yüzü bu..daha adaylık konusunda bile ittifak yapamayacak kadar aciz bir parti.. 14 3 Yanıtla
  • h.beylerbeyi: sayın dünya liderinden başkasının kazanması demek tüm kargaları güldürmek demek. ey muhalefet bunu bir köşeye yaz. chp nin bu vatana bir taşı varmı . 8 4 Yanıtla
  • merter cart textil: ekmelettin baskılı tişört ler yapılır her beden her renk 10 1 Yanıtla
  • murat: suçun tamamı sizlere oy verip bu meclise getiren bizlerde yazıklar olsun size 8 1 Yanıtla
  • a.öz: chp parti olarak karışık gözüksede aslında parti içi demokrasinin tipik örnegi . partiler kendi içinde ne kadar demokratik özgürlükçü olursa o ülkede o derece demokratik olur.lakin chplilerin şu an yaptıgı akp yarıyor 6 2 Yanıtla
  • 1461: CHP GENEL MERKEZİN YAĞMURDAN ÇATISI AKITIRMI YAZIN ANKARAYA YAĞMUR YAĞIYODA 7 0 Yanıtla
  • THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı
    19:17 THY, Trablus'a yeniden uçmaya başladı

    Türk Hava Yolları (THY), Mitiga Uluslararası Havalimanı'na ilk uçuşunu gerçekleştirerek Trablus'a yeniden uçmaya başladı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, törende yaptığı konuşmada, Libya'ya tekrar sefer başlatmanın mutluluğunu dile getirdi ve Afrika'yı kültürlerle buluşturmaya devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, THY misafirleri için özel fiyatlarla seyahat imkanı sunulacak ve Trablus seferleri haftada 3 gün icra edilecek.

  • Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    19:11 Manisa'da Jandarma Operasyonu: 198 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durdurulan 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada toplam 198 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler tutuklandı.

  • Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı
    19:08 Edirne'de yapılan denetimlerde 9 kaçak göçmen yakalandı

    Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, Mısır uyruklu 9 kaçak göçmen yakalandı. Ayrıca, 1 organizatör ve göçmen kaçakçılığında kullanılan bir araç da ele geçirildi. Yakalanan göçmenler, ülkelerine geri gönderilmek üzere Edirne İl Göç İdaresine teslim edildi.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi
    19:03 Kazakistan'da eriyen kar suyu nedeniyle binlerce kişi tahliye edildi

    Kazakistan'da yoğun yağışlı geçen kış sonrası eriyen kar suyu, köylere taşarak büyük bir su baskınına neden oldu. Ülkenin bazı eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edilirken, 2 binden fazla kişi tahliye edildi. Kar suyunun taşması sonucu bazı köyler tamamen su altında kaldı ve ulaşım zorlaştı. Acil Durumlar Bakanlığı, sular altında kalan köylerden 613'ünün çocuk olduğunu ve 2 bin 54 kişinin tahliye edildiğini bildirdi. Ülkede 1,7 milyon metreküpten fazla erimiş kar suyu pompalandı.

  • Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek
    19:01 Elektrik ve doğal gaz fiyatları nisan ayında değişmeyecek

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını duyurdu. Bakan Bayraktar, yeni bir doğal gaz kuyusu kazıldığını belirterek, enerji alanında denizlerdeki son durumu da paylaştı. Türkiye'nin denizlerdeki enerji filosunda toplam 6 gemi bulunuyor ve bu filonun büyütülmesi hedefleniyor.


Advertisement