CHP'deki Olağanüstü Kurultay Tartışmaları - Son Dakika
Güncel

CHP'deki Olağanüstü Kurultay Tartışmaları

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "Olağanüstü kurultayla ilgili, CHP Genel Merkezi'nden kurultay delege listesini istedik.

23.11.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Bolu Milletvekili Tanju Özcan, "Olağanüstü kurultayla ilgili, CHP Genel Merkezi'nden kurultay delege listesini istedik. Elimizdeki imzalarla, bu listeyi karşılaştıracağız. Herhangi bir tereddüde ve vakit kaybına yer vermek istemiyoruz" dedi.

Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olağanüstü kurultay için yarın imza toplama sürecinin sona ereceğini hatırlattı.

İmzaların belli bir noktaya gelindiğini belirten Özcan, "Olağanüstü kurultayla ilgili, CHP Genel Merkezi'nden kurultay delege listesini istedik. Elimizdeki imzalarla, bu listeyi karşılaştıracağız. Herhangi bir tereddüde ve vakit kaybına yer vermek istemiyoruz" ifadesini kullandı.

İmza toplama süreçlerinin devam ettiğine işaret eden Özcan, farklı noktalardan toplanan imzaları birleştirerek, Genel Merkeze teslim edeceklerini söyledi.

Özcan, toplanan imzaların, partiyi olağanüstü kurultaya götürüp götürmeyeceğine ilişkin, "Sonuca yakın bir rakam olmasa, Genel Merkezden delege listesini talep edip, 'mukayese edeceğiz' demezdik" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'deki Olağanüstü Kurultay Tartışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement