CHP Demre'de Gergin Kongre - Son Dakika
Yerel

CHP Demre'de Gergin Kongre

CHP Demre\'de Gergin Kongre

Antalya’nın Demre ilçesinde yapılan CHP’nin ilçe kongresi seçimini başkan adayı Mustafa Caner kazanırken, son anda adaylığını koyan Hüseyin Koca’nın adaylığının kabul edilmemesi de salonda gerginliğe neden oldu.

05.12.2015 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Demre ilçesinde yapılan CHP'nin ilçe kongresi seçimini başkan adayı Mustafa Caner kazanırken, son anda adaylığını koyan Hüseyin Koca'nın adaylığının kabul edilmemesi de salonda gerginliğe neden oldu.

Simena Restaurantta düzenlenen kongreye İl Başan Yardımcılarından Zühra Doğan ile Süleyman Özer, CHP İl Başkan Adayı Mustafa Şeker ve mevcut ilçe başkanı Mehmet Sarıoğlu'nun yanı sıra Kaş, Kumluca ve Finike ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Mustafa Caner ve Hüseyin Koca'nın adaylığını koyduğu ilçe kongresinde, son anda adaylığını koyan emekli öğretmen Hüseyin Koca'nın listesinin parti tüzüğüne uygun olmaması nedeniyle adaylığının iptali, salonda gergin anların yaşanmasına neden oldu. Bazı vatandaşlar iptal kararı sonrası listeden çıkarılmak isteyerek kongre salonunu terk etti.

Adaylığı iptal edilen Hüseyin Koca ise yaşanan hadise karşısında üzgün olmadığını, aday Mustafa Caner'e başarı dilediğini belirtti.

Başkan Adayı Mustafa Caner de, her yaştan kesime hitap edeceklerini belirterek, CHP'yi birinci parti yapmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini aktardı. Caner, yerel seçimlerin genel politika üzerindeki önemine vurgu yaparak, "Önümüzdeki dönem ilçemizde çok farklı çalışmalar yapacağız. Sosyal etkinliklerimizi arttıracağız ve yerel seçimlerde çok çalışacağız. Yerelde çok iyi çalışıp başarılı olursak, iktidar olmamız kaçınılmaz olur" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından başkanlık seçimine geçildi. Tek başına aday olan Mustafa Caner, 65 delegeden 39'unun oy kullandığı seçimde, 38 geçerli oy alarak CHP Demre İlçe Başkanı seçildi. Caner'in listesinde, İbrahim Küçükpınar, Gülsüm Cengiz, Bilal Çil, Nurcan Kapar, Hasan Kaplan, Hatice Güner, Fikri Kolak, Mustafa Matar, Osman Can Özkan, Mehmet Ünlü, Ali Sezgin ve Mehmet Taylan yönetim kurulunda yer alırken, Mustafa Özer, Nusret Bayar, Ahmet Karakulak, Ünal Çetinkaya, Atebey Kuşakçı ve Bayram Ülker ise il delegesi seçildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Demre'de Gergin Kongre - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement