CHP'den 150 Araçlık Konvoyla Seçim Turu - Son Dakika
Yerel

CHP'den 150 Araçlık Konvoyla Seçim Turu

CHP\'den 150 Araçlık Konvoyla Seçim Turu

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çilsal "Kamunun idaresine talip oluyorsunuz, inşallah beraber daha güzel bir Türkiye yapacağız." dedi.

10.03.2014 08:53  Güncelleme: 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart 2014 yerel seçimler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, "Sonuçta kamunun idaresine talip oluyorsunuz. İnşallah beraber daha güzel bir Türkiye yapacağız" dedi.

30 Mart 2014 yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları kapı kapı dolaşarak ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Seten ve beraberindekiler, Anadolu Oto Galericiler sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen adaylar, kapı kapı dolaşarak 30 Mart'taki seçimler için destek istediler. Yoğun ilgiyle karşılaşan adaylar, esnafın şikayet ve isteklerini dinlediler.

Esnaf ziyaretlerinin ardından, Anadolu Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Şimşek ile bir araya gelen adaylar, sitenin genel sorunları hakkında bilgi alıp görüş alışverişinde bulundular. Daha iyi bir Türkiye için yola çıktıklarını kaydeden Çilsal, "Hizmet eden herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Başka memleketimiz yok, gitmeye de niyetimiz yok. O bakımdan en azından birbirimize tahammül edebilmeliyiz. Hoşgörüyle yaklaşmamamız lazım. Herkes herkesi sevmek zorunda değil ama hepimiz birlikte güzeliz. Birini söküp aldığında eksik kalıyor. Bunu vurgulamak istedik. Bugün hepimiz kazanmak arzusundayız. Allah önce memleketin yardımcısı olsun. Çünkü çok ihtiyacımız var. Daha sonra da hepimizin yardımcısı olsun. Hakkımızda hayırlısını versin. Siyasette bir çeşit ibadettir. Halka hizmet hakka hizmet diyoruz. Hesabımız kolay olur inşallah. Çünkü riskli işler bunlar. Sonuçta kamunun idaresine talip oluyorsunuz. İnşallah beraber daha güzel bir Türkiye yapacağız" diye konuştu.

30 Mart'taki seçimlerde iddialı olan CHP adayları, seçim süresi boyunca vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini dile getirdiler. Adaylar, esnaf ziyaretleri sırasında simit satan çocuklardan simit almayı da ihmal etmedi.

ESKİ CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI MEZARI BAŞINDA ANILDI

Esnaf ziyaretlerinin ardından şehir mezarlığına geçen partililer, geçen yıl hayatını kaybeden CHP'li eski Belediye Başkanı Niyazi Bahçecioğlu'nu mezarı başında andı. Mezarın başında dualar okuyan partililer, merhumun ailesine de baş sağlığı diledi.

150 ARAÇLIK KONVOYLA SEÇİM TURU

Oto Galericiler Sitesi'nin ardından Çiftlik Kasabası'na geçen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, burada CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ve Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayraklı'yla beraber seçim otobüsüne geçti. 150 araçlık konvoyla birlikte partililer, sırasıyla Çiftlik, Sarıoğlan ve Karaözü Kasabası'nı da ziyaret ettikten sonra tekrar Sarıoğlan'da miting alanına geldi. Miting alanına gelen partilileri, büyük bir kalabalık coşkuyla karşıladı. Seçim otobüsünün üstünden vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, ülkeyi yeniden inşa etmenin zamanının geldiğini söyledi. Basında kendilerine yeterince yer verilmediğinin altını çizen Çilsal, "Maalesef her kapı, her televizyon, her gazete bize kapalı. Canları sağ olun. Bizi de evlerine çağıranlar oluyor. Bir dost hatırı oluyor. Bazı ulusal kanallarda sesimizi duyurabiliyoruz. Bir bakıyorsunuz Halk TV'de, bir bakıyorsunuz Cem TV'de, bir bakıyorsunuz kürsü başında yürekten yüreğe giden yolu hep beraber kuruyoruz. Yüreğimizi elimize alıp çıktık karşınıza. Allah sizleri var etsin. İşte bu seçim gönülden gönüle akan bugünü kurma seçimidir. Hepimizin dini, dili, ırkı ne olursa olsun. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla hep beraber cumhuriyetimizi ve ülkemizi Sarıoğlan'dan başlayarak yeniden inşa etmemizin zamanıdır" ifadelerini kullandı.

Vatandaşların duygularıyla kimsenin hakkının olmadığını belirten CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ise, "Hep bizi kötülediler. Hep dediler ki, bunlar şöyledir, bunlar böyledir diye ama 90 yıldan beri dimdik ayaktayız. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olmasaydı, Türkiye'nin hali nasıl olurdu? Halkımızla oynanmasına, o tertemiz duygularının sömürülmesine şimdiye kadar izin vermedik. Bundan sonra da izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den 150 Araçlık Konvoyla Seçim Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement