CHP'den 27 Mayıs ve Vatan Caddesi Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'den 27 Mayıs ve Vatan Caddesi Esnafına Ziyaret

CHP\'den 27 Mayıs ve Vatan Caddesi Esnafına Ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP adayları, 27 Mayıs ve Vatan Caddesi esnafını ziyaret etti.

16.03.2014 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşan CHP adayları, 27 Mayıs ve Vatan Caddesi esnafını ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimler kapsamında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Adayı Osman Çilsal ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Yıldız vatandaşların sorunlarını dinledi. İlk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla kucaklaşan CHP adayları ardından 27 Mayıs ve Vatan Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, seçildikleri takdirde esnafın derdine derman olacaklarını belirtti. Esnaf ziyaretleri sırasında bir çay evine de uğrayan Çilsal ve beraberindekiler, burada vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Ziyaretler süresince Çilsal, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü.

Bir esnafın otopark sorunu yüzünden müşteri kaybettiğini dile getirmesi üzerine Çilsal, "Zaman değişim zamanıdır. Birlik ve beraberlik olup, bu gidişata bir dur dememiz gerekiyor. İnşallah 30 Mart'ta sonra bu sorunları kökünden çözeceğiz. Bu yüzden desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

Esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çilsal, ziyaret boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den 27 Mayıs ve Vatan Caddesi Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement